Home » Forum » Gezocht mensen die afgelopen jaar een kind gekregen hebben

Gezocht: mensen die afgelopen jaar een kind gekregen hebben!

Kind mee naar een uitvaart, wel of niet?

En wat doe je als je kind gaat lachen of keten? Lees deze tips van een rouwcoach.

 

1 bericht / 0 nieuw
Consumentenbond
Gezocht: mensen die afgelopen jaar een kind gekregen hebben!

[ Betaald bericht ]

Gezocht: mensen die afgelopen jaar een kind gekregen hebben! En die met de Consumentenbond in gesprek willen gaan over kraamzorg. Welke informatie zou u willen hebben over een kraamzorgaanbieder wanneer u opnieuw een keuze zou moeten maken tussen aanbieders? Heeft u hier een mening over, dan kunt u de Consumentenbond helpen!

Wie zoeken wij?
We zijn op zoek naar ouders die het afgelopen jaar een kind hebben gekregen en daarbij gebruik hebben gemaakt van kraamzorg. Zowel moeders als vaders zijn van harte welkom. Ook zijn wij geïnteresseerd in verschillende culturele achtergronden.

Wat is de bedoeling?
Op woensdag 1 juli en/of donderdag 2 juli, van 19.00 – 21.00 uur worden er twee bijeenkomsten georganiseerd, van ongeveer 12 mensen die net een kind hebben gekregen. De bijeenkomsten vinden plaats bij de Consumentenbond in Den Haag (vlakbij het station en per auto goed te bereiken). U kunt zich tot en met woensdag 24 juni opgeven. Bij meer dan 12 aanmeldingen per bijeenkomst zal er een selectie plaatsvinden. De reiskosten krijgt u uiteraard vergoed. Als dank voor uw deelname ontvangt u een iris-cheque van €10,- en een boek van de Consumentenbond naar keuze. De boeken staan in onze webwinkel.

Aanmelden?
U kunt zich aanmelden door uw gegevens (adres, telefoonnummer, e-mailadres en het liefst ook uw geslacht en leeftijd) te sturen naar jsattoe@consumentenbond.nl. Wilt u er tevens bij vermelden of het gaat om uw eerste kind of een volgend kind en op welke dagen u beschikbaar bent?

Meer informatie?
Heeft u vragen over het project? Neem dan contact op met Lidewij Sekhuis (Consumentenbond) via (070) 445 4314 of lsekhuis@consumentenbond.nl

Wat leert je kind in groep 1?

En dit is wat je kind al moet kunnen voor hij naar groep 1 gaat: lees het hier.