Home » Forum » Kattenhaar niet meer uit baby

Kattenhaar niet meer uit baby?

Kind mee naar een uitvaart, wel of niet?

En wat doe je als je kind gaat lachen of keten? Lees deze tips van een rouwcoach.

 

7 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
Danielle Boer
Kattenhaar niet meer uit baby?

Hallo mensen, ik ben nieuw hier. Ik heb een baby van bijna 6 maanden, en het is echt een schatje! We hebben ook 2 katten en 2 honden. Alleen ik hoorde laatst van een vriendin van mij, dat als een baby een kattenhaar in zich krijgt, er nooit meer uit gaat. Zij laat haar katten ook niet meer naar binnen, ze krijgen eten in de bijkeuken. Ik vond het eerlijk gezegd maar een vreemd verhaal... Natuurlijk heb ik wel mijn katten afgeleerd om in de box etc. te liggen, dat vind ik gewoon niet hygienisch.
Maar wat denken jullie over dat kattenharen niet uit babys gaan? Zou het waar zijn?

vlinder72
Ik denk het wel

net zoals die kersenpitten die als je ze inslikt uitgroeien tot een kersenboom in je maag. En kauwgom vormt een grote bal in je mag. Toch?

Ha, ha, ik geloof er niets van. Ik zou een kat niet in het bedje van kind laten slapen maar kom op zeg. Blijven die haren dan ook in ons lichaam zitten of alleen in het lijfje van een baby?

Fleur Mas
Ook ik

heb er nog nooit van gehoord en volgens mij broodje aap verhaal, ik heb wel gehoord dat het juist goed is om vanaf baby af aan met dieren in aanraking te komen, kinderen schijnen minder allergieen te ontwikkelen,maar dat is weer een heel ander verhaal

Tirza G.
Nou

Ik heb wel eens begrepen dat mensen die op hun haar kluiven, op den duur een haarbal in hun maag kúnnen hebben. Niet allemaal natuurlijk, maar het kán. Maar ja, ik neem toch aan dat je kindje niet op de kat kluift.

Tirza

Fiorucci
Nou...

Een kat krijgt zelf haarballen als ie teveel haar binnenkrijgt. Maar zolang je baby niet op de kat kluift en jij regelmatig zuigt is er niks aan de hand hoor.

Danielle Boer
Haha okee bedankt

Nou in ieder geval bedankt voor de reacties, ik vond het ook al zon sterk verhaal.. Maargoed, het is altijd even fijn om te horen dat je niet de enige bent die er zo over denkt ;).

xxx

Manda Rijn
Katten likken de hele dag

hun vacht schoon. Dus dan krijgen ze een haarbal, meerendeel poepen ze gewoon uit. Dat is iets heel anders dan wat kattenharen in je mond krijgen.

Onderwerp gesloten

Wat leert je kind in groep 1?

En dit is wat je kind al moet kunnen voor hij naar groep 1 gaat: lees het hier.