Home » Forum » Kolven gaat veel beter

Kolven gaat veel beter!

Kind mee naar een uitvaart, wel of niet?

En wat doe je als je kind gaat lachen of keten? Lees deze tips van een rouwcoach.

 

13 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
Massi Nissa
Kolven gaat veel beter!

Lieve meelezers/essen, naar aanleiding van mijn kolfklaagdraadje enkele weken terug even een update. Ik kolf nu sinds twee dagen op mijn werk, dus niet *tussen* 2 voedingen, maar *in plaats van* een voeding. Ook gebruik ik een oxytocinespray (ben te lui om de spelling op te zoeken, sorry). Man man wat een verschil. Ineens komt er zomaar 200 cc uit. Ik begrijp nu ook waarom zoon de spuigaten uit groeit ;-).
Anyway, wilde gewoon even delen dat het ineens helemaal op rolletjes loopt met dat kolven. Grappig hoor, al die stress voor niks.
Groetjes
Massi

Gerdina
Fijn massi

Weer een zorg minder :-)

Biene M.
Goed nieuws!

En fijn dat je het even laat weten :-)

Maanve
Kolven verslavend

Ik kon na het kolven van een flinke hoeveelheid enorm trots zijn op mezelf. Heerlijk om het koeltasje te kunnen vullen met flesjes.
En nu ik gestopt ben met kolven mis ik het zelfs wel een beetje. In elk geval de tijd om tijdschriften te lezen op het werk ;-). Fijn Massi dat het zo goed gaat!

Verstuurd met de Ouders Online iPhone app.

Rembrand
Goed nieuws massi.

Dat is fijn om te weten !
Hij krijgt inderdaad een beste slok binnen als je bedenkt dat een goed aangelegde baby altijd nog meer uit je borst krijgt dan je kolf :-)
M.

Massi Nissa
Ja, dat heb ik ook

Maanve, die trots als je bomvolle kolfbakjes in de koelkast zet, ken ik nu inderdaad. Rembrand, je wilt echt niet weten wat dat jong nu weegt met amper drie maanden - hij drinkt inderdaad ontzettend goed en dus ook veel.
Groetjes
Massi

Anneque
Campina :-)

..noemde mijn man mij plagend als de opbrengst meeviel ;-) Heel fijn dat het nu zo goed gaat!

Rembrand
Bijnaam voor massi.

Massi Menken ( voortbordurend op Campina).

Roosje Katoen
Fijn massi!

Bevalt het je ook om weer te werken, of ben je blij dat het al bijna vakantie is? ;-)

Massi Nissa
Roosje

Allebei! Het was leuker dan ik had verwacht om weer te beginnen, maar ik wil ook weer die vrijheid van de vakantie - al was het allerlastigst toch weer (cliche cliche) het achterlaten van mijn Bolletje. Hij ging/gaat naar oma, ik weet dat dat helemaal goed zit en toch mis ik hem met elke vezel van mijn lijf.
Gelukkig kunnen we nu even proefdraaien, eind augustus barst het pas echt los hier.
Groetjes
Massi

Valkyre
Massi

Natuurlijk willen we WEL weten wat Bolletje (wat een lief koosnaampje) nu weegt. Zulke informatie is toch gewoon Oneindig Interessant?

Fijn dat 't zo goed gaat met kolven!

Verstuurd met de Ouders Online iPhone app.

Temet
Bolletje (volslagen ot)

Grappig, dat Bolletje. Wij noemden zoon toen hij zo'n 7 maanden was Si Ndut (Indonesisch voor Dikkertje). Hij is nu ruim 5,5 en éen en al dunne ledematen en knokige knietjes ...

Groeten,

Temet

Massi Nissa
Temet

Wij noemden onze dochter ook Bolletje (of 'theboulet' in het Berbers) toen ze een baby was. Nu is ze een ranke verschijning van 4,5. Ik moet wel zeggen dat zoon nog weer veel beter aan de koosnaam voldoet, hij is ongeveer net zo breed als hij lang is ;-).
Groetjes
Massi

Onderwerp gesloten

Wat leert je kind in groep 1?

En dit is wat je kind al moet kunnen voor hij naar groep 1 gaat: lees het hier.