Home » Forum » Marktonderzoek babyfood machine

Marktonderzoek babyfood machine

Kind mee naar een uitvaart, wel of niet?

En wat doe je als je kind gaat lachen of keten? Lees deze tips van een rouwcoach.

 

14 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
OWP Research
Marktonderzoek babyfood machine

betaald bericht

Veel ouders kennen het probleem: passen en meten met water en voeding en toch snel zijn bij het maken van de fles(voeding). Op dit moment wordt een marktonderzoek uitgevoerd naar de haalbaarheid van een zogenaamde Babyfood Machine, een soort espresso-apparaat dat automatisch uw babyfles maakt. Kijk op www.owp.nl/OBM/index.htm voor meer informatie en laat ons weten of u geïnteresseerd bent in die gemakkelijke Babyfood Machine. Dank voor uw reactie!

Plien
Overigens

... zou ik nooit van mijn leven een machine gaan kopen van 60 euro voor iets wat ik ook in een handomdraai zelf kan. Kost amper 1 minuut tijd. En met VERS water in plaats van uit een reservoir. En tis nog een sta-in-de-weg ook. Nee, mij krijg je niet als klant!

mama van Linde
Hoeveel tijd?

Ik vind op de site niets over hoe lang het nou precies duurt voordat de fles klaar is? Maar als ik het zo lees lijkt het me sneller om zelf een fles te maken dan met deze machine. En het is wel veel geld voor een machine die dan toch maar relatief korte tijd gebruikt wordt.

Kersen
Nee!

ik zou hem nooit kopen. Ik zie geen enkel voordeel aan

dirksmama
Lijkt me heel handig

Voor weeshuizen en kinderdagverblijven zonder kolvende moeders.

Persoonlijk geef ik de voorkeur aan trui optillen. NOG sneller...

Prulletje
Nee

Nee. Voor thuisgebruik niet. Een overdreven en onnodig apparaat dat je slechts heel kort gebruikt. Maar ook voor een creche niet. Volgens mij is een grote kan melk maken en verdelen over flesjes handiger. Bovendien moet een apparaat voor babymelk wel superschoon zijn. En als ik naar het gemiddelde koffieapparaat kijk dan is dat ook niet zo.
Overigens sluit ik me aan bij Dirksmama. Trui omhoog, dat is pas makkelijk :-)

Prulletje

dirksmama
Misschien als nespresso

Misschien is het wel schoon als je net als bij nespresso van die cartidges hebt.

O, wow, wat een heerlijke manier van nog meer grondstoffen verspillen!

Miresa
Vreselijk

Waar zullen we op den duur nog wel tijd voor hebben? We hebben al zo weinig (of maken zo weinig tijd in sommige gevallen) om voor onze eigen kinderen te zorgen, en nu dit nog. Triest hoor. Waar gaat dit naar toe!!!

angel3
Echt niet

ik vind het duur voor die paar maanden dat je het ding gebruikt. Hoe lang is een baby nou helemaal aan de fles? max een jaar en bij een heel aantal gezinnen nog minder (6 maanden?). Ik heb ook niet vaak standaard flessen gehad en met een magnetron duurt het welgeteld 20 seconden.... Zie echt geen toegevoegde waarde....

dc
Toch wel

er zijn zat mensen die geen magnetron hebben, zoals ik. En ik zou liever zo een apparaat aanschaffen dan een magnetron. Als je geen zin hebt om bv te geven, en je wil twee of drie kinderen, dan is zo'n ding best wel de moeite waard.

angel3
Waterkoker of fleswarmer?

lijkt me een handiger alternatief toch??

dc
Heb ik

maar het is hetzelfde idee als met koffie. Waarom een nespresso machine of zo'n philips ding als je ook "gewoon" koffie met filters kan zetten? Het lijkt me net als een kolf een goede investering als je meerdere kinderen wil. Een stuk handiger dan iedere keer de fles handmatig klaarmaken.

angel3
Dc (ot)

da s echt geen vergelijk :). Espresso smaakt veeeeeeeeeeeeeeeeeele malen beter dan filterkoffie. De smaak van de babymelk zal er niet om veranderen om zo n apparaat.... :)

Mam-alice
Nee, dit hebben we

niet nodig denk ik, alhoewel er vast wel een top-segmentje is met mensen die graag veel geld voor dit soort dingen uitgeeft.

Met een thermoskannetje en een poederbakje ben je razendsnel klaar, thuis en onderweg.

Onderwerp gesloten

Wat leert je kind in groep 1?

En dit is wat je kind al moet kunnen voor hij naar groep 1 gaat: lees het hier.