Home » Forum » Oproep marktonderzoek bijtringen vergoeding €60

Oproep marktonderzoek bijtringen, vergoeding €60,-

1 bericht / 0 nieuw
Shayreen Valent
Oproep marktonderzoek bijtringen, vergoeding €60,-

[betaald bericht]

Voor een marktonderzoek over baby-gadgets zoeken wij ouders met kinderen tussen de 3 en 18 maanden die een bijtring gebruiken.

Het onderzoek is op 26 juni, het duurt 75 min en vindt plaats in Amsterdam-Oost. De locatie is goed te bereiken met OV en auto. Voor deelname ontvang je €60. Je gaat met een aantal andere ouders in gesprek over baby-gadgets zoals bijtringen. Je mag nieuwe concepten beoordelen en meedenken over nieuwe ideeën.

Wie zijn wij?

Wij zijn Respondenten.nl, wij zijn een selectiebureau in Amsterdam en nodigen respondenten uit voor marktonderzoeken. Regelmatig hebben wij onderzoeken onder ouders van (jonge) kinderen. Daarnaast zijn we vaak op zoek naar vrouwen die in verwachting zijn en voor specifieke onderzoeken worden juist vaders gezocht!

Bij ons krijg je de kans om je mening te geven over nieuwe producten voor baby’s, kinderen en jonge ouders. Snacks voor baby’s, natuurlijke luiers, een nieuw soort drinkfles en de nieuwste kinderwagens beoordelen? Dat doe je bij ons samen met een groep andere ouders of door online vragen te beantwoorden. Jij bent dus een van de eersten die het product mag testen en het is leuk om de mening van andere ouders te horen. Daarnaast hebben we nog veel meer onderzoeken over uiteenlopende onderwerpen van maatschappelijke vraagstukken tot het beoordelen van een website of het proeven van een nieuw product.

Lijkt het je interessant? Meld je aan via deze link:
https://www.respondenten.nl/onderzoeken/8620dea

We hopen jouw mening snel te horen!

Met vriendelijke groet,
Team Respondenten.nl