Home » Forum » Relactatie

Relactatie

Kind mee naar een uitvaart, wel of niet?

En wat doe je als je kind gaat lachen of keten? Lees deze tips van een rouwcoach.

 

8 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
Jacky
Relactatie

Heeft iemand hier ervaring mee? Kun je na 3 maanden nog herstarten met borstvoeding en dit e.v. combineren met flesvoeding?

moeder van een ...
Weet niet

Maar ik zou een lactatiekundige inschakelen. Die heeft er verstand van. Hoe oud is je kindje? En je hoeft natuurlijk geen reden op te geven maar waarom wil je toch weer zelf gaan voeden?

Jacky
Reden

Het knaagt aan me dat ik gestopt ben na 3 weken omdat de voeding enorm teruggelopen was ws door oververmoeidheid en opgelopen blaasontsteking door gebruik catether. Als ik toen de energie had die ik nu heb, had ik nog kunnen investeren.
Daarnaast zijn onze kinderen erfelijk belast met een koemelkallergie en is de kans groot dat ook onze 3 maanden oude baby dit ook heeft. Hij heeft problemen met reflux en veel buikpijn waardoor ik denk dat borstvoeding beter zou zijn, ons zoontje groeit overigens goed.

Ik zie mezelf hem nog niet weer aanleggen na al die tijd en het is een intensief traject heb ik begrepen. Mijn partner staat er niet achter, vindt dat hij goede voeding krijgt en het goed doet, kind is vrolijk, content en groeit goed.

Tirza G.
Dubbel

Het op gang krijgen van een productie bij een vrouw die al eerder bv heeft gegeven, is meestal niet zo'n héél erg groot probleem. Kolven, kolven, kolven. Dubbelzijdig, elke 2 uur, minimaal een keer 's nachts. Het weer terug aan de borst krijgen verschilt per baby: sommige kinderen doen het zonder blikken of blozen.
Wat wél een probleem zou kunnen zijn/worden, is de houding van je partner. Als het hem niet kan schelen en er niet achter staat, kan de inspanning en de belasting te veel voor je zijn. Dan wordt het wel heel erg een solo-actie, terwijl je eigenlijk aan alle kanten support zou moeten krijgen.

Tirza

Marie
Borstvoeding.com

Hallo
Misschien heb je hier wat aan?
http://www.borstvoeding.com/zoek/?search=relactatie
succes in elk geval

Tijgeroog
Tirza (ot)

Heb je gehoord dat ze in dreumes/peutertijd heel hard kunnen schreeuwen? :-)

Tirza G.
Tijgeroog (ot)

Inmiddels wel ja :-)

Tirza

Sascha2
Tijgeroog (ot)

:-) dank je!

Onderwerp gesloten

Wat leert je kind in groep 1?

En dit is wat je kind al moet kunnen voor hij naar groep 1 gaat: lees het hier.