Home » Forum » Tandjes 32

Tandjes

Kind mee naar een uitvaart, wel of niet?

En wat doe je als je kind gaat lachen of keten? Lees deze tips van een rouwcoach.

 

3 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
Janneke00
Tandjes

Ja hoor, daar is 'ie dan... Het eerste tandje is in zicht!!! Met alles wat erbij hoort... Slecht slapen 's nachts, rode billen, huilen...
Wat deden jullie om te troosten???

Zeggik Nie
Wat ik deed

Voor de billen een dikke laag sudocreme en bij het verschonen een natte washand gebruiken ipv billendoekjes. Dit maakt mijn idee beter schoon.
Voor de tanden zelf zorgde ik voor genoeg bijtmateriaal. Bij de een was dat de ouderwetse bijtring uit de koelkast en een een ander kauwde bijvoorbeeld graag op een broodkorst.
En voor het niet slapen vrees ik dat er niet veel anders op zit dat troosten, knuffelen en bij je nemen. Misschien dat je een zetpil paracetamol kunt geven als de pijn te erg lijkt?

Aagje Helderder
Paracetamol

Ik gaf onze kinderen, als ze last hadden van pijn een zetpil paracetamol. of het nu door de tandjes kwam of iets anders. Bij tandjes heb ik eerst ook wel van die dingen van de drogist geprobeerd: van dat spul dat je op de pijnlijke plek moest smeren, de naam daarvan ontschiet me nu. Maar dat hielp niet genoeg, zeker niet bij oudste, die er echt veel last van had. Daarnaast ook de dingen die Zeggik Nie deed. Troosten en knuffelen is altijd fijn, dus ook bij pijn.
Aagje

Onderwerp gesloten

Wat leert je kind in groep 1?

En dit is wat je kind al moet kunnen voor hij naar groep 1 gaat: lees het hier.