Home » Forum » Vraag slapen baby 4 mnd

Vraag slapen baby 4 mnd

Kind mee naar een uitvaart, wel of niet?

En wat doe je als je kind gaat lachen of keten? Lees deze tips van een rouwcoach.

 

4 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
Judith van Rooijen
Vraag slapen baby 4 mnd

Hallo,

Mijn zoontje is bijna 4 maanden ( 18-12-09) en heeft tot vorige week ingebakerd geslapen omdat hij heel onrustig sliep en onwijs maaide met zijn armen ( had mijn docher ook ) sinds vorige week zijn we ermee gestopt omdat hij niet bij zijn handjes kan en hierop zuigt, zijn tut is hij namelijk steeds kwijt en we kunnen tig keer op en neer hobbelen om de tut er weer in te stoppen. Maar ik vindt hem toch best onrust, maait weer met zijn armen waardoor tut eruit valt, wordt tussen door heel vaak wakker, vooral overdag de slaapjes in de twee uur bijv. in de middag slaap wordt hij wel een keer of 5 wakker. En ik weet even niet wat te doen, hem toch weer inbakkeren, hij is tenslotte nog zo jong en wat te doen met die tut..... Hopelijk weet iemand iets, het is mijn tweede kindje maar dit maakt me toch onzeker.

Hanne.
Ik zou weer inbakeren

ik zou weer gaan inbakeren. Als ik je verhaal lees ben je gestopt omdat hij z'n tut steeds kwijt raakte, en dat probleem ben je nu niet kwijt. Je hebt er alleen een extra probleem bij, nl dat hij niet goed meer slaapt.

Een tussenoplossing kan misschien zijn om met 1 arm los in te bakeren?

femmetje
Hier

Wij deden op een moment ook 1 arm uit de puckababy (das ook een soort van bakeren.) Dat werkte prima kon ze lekker sabbelen.
Succes.

eef!
Wanneer stopt dat onrustige bewegen?

Mijn jongste zoontje is ook zo wild met zijn armen (nu 5 maanden). Wij hebben nooit ingebakerd maar ik merk wel dat als we zijn armpjes vastpakken, hij meteen zijn hoofdje draait en zijn ogen dicht doet. Maar ik weet niet meer wanneer dat ongecontroleerde bewegen ook al weer beter wordt. Mijn oudste had dit namelijk ook, maar wanneer het bij hem gecontroleerder werd weet ik niet meer. Weet iemand dit wel? Eef

Onderwerp gesloten

Wat leert je kind in groep 1?

En dit is wat je kind al moet kunnen voor hij naar groep 1 gaat: lees het hier.