Home » Forum » Heel erg hangerig

Heel erg hangerig

3 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
Sandra S.
Heel erg hangerig

Misschien is dit wel een luxeprobleem maar mijn zoontje van 2 jaar (en 3mnd) is steeds maar moe. Hij wil alleen
nog maar op de bank liggen en een filmpje kijken. 's nachts slaapt hij goed (het klokje rond) en 's middags kan hij ook nog 2,5 uur slapen. Soms heeft ie een opleving en gaat lekker met zijn broer spelen als die niet op school zit. Eten gaat redelijk. Dit duurt nu al ruim 3 weken. Hij heeft wel wat uitslag op zijn gezicht en lippen. Dat krijgt ie altijd als ie niet helemaal fit is. Hij is nu ook wat verkouden maar alles bij elkaar niets ernstigs. Ik maak me best zorgen. Ik herken hem zo niet. Is dit een fase die vanzelf overgaat? Wie herkent dit?

Lisa76
Herkenning

Ik herken dit maar al te goed! Bij mijn zoon (inmiddels 3,50) heeft steeds periodes dat hij erg moe is. Vaak is het achteraf wel te verklaren: hij heeft een groeispurt of wordt ziek.

Je kan eventueel bloed laten prikken bij hem.

Hier gaat het gek genoeg beter nu hij tussen de middag niet meer slaapt.

vervelend he~! Het liefst zie je ze toch lekker rondstappen.

liefs lisa

zon
Bloed laten prikken

Ik zou naar de ha gaan en eventueel bloed laten prikken. Onze dochter heeft was ook een periode heel moe. We hebben bloed laten prikken en toen bleek ze iets onder de leden te hebben waarvoor ze uiteindelijk ook medicijnen heeft gekregen. Als je het niet vertrouwd, gewoon even laten controleren.
Wel is mijn ervaring ook dat kinderen gewoon fases hebben waarin ze moe en niet helemaal fit zijn. Bij ons is dit ook vaak weer vanzelf over gegaan.

Onderwerp gesloten

Wat leert je kind in groep 1?

En dit is wat je kind al moet kunnen voor hij naar groep 1 gaat: lees het hier.