Home » Forum » Melatonine voor jetlag

Melatonine voor jetlag

5 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
anna
Melatonine voor jetlag

Hallo allemaal,
Heeft iemand hier ervaring mee? Het gaat om 2 jongetjes, 14 maanden en 2.8 jaar; en 8 uur tijdsverschil.
Vorige keer was het er maar een van 1 jaar en ik vond het super vermoeiend (was ook in verwachting en alleen) dus met 2... Mischien gaat het heel goed maar ik wou een beetje voorbereid zijn.
Dank alvast voor de reakties, andere tips natuurlijk ook welkom! (niet het sterke hoestdrankje waar m'n moeder het over had! :-)
Groetjes, Anna.

Verstuurd met de Ouders Online iPhone app.

Isabella Caramella
Kinderen tot 2 jaar

Bij kinderen tot 2 jaar wordt dit niet geadviseerd (bijsluiter)

anna
Ok

Ha ok, heb geen idee, je kan het hier in Australië niet krijgen voor kinderen. Was meer voor onze reis naar Europa deze zomer.
Dankjewel!

Verstuurd met de Ouders Online iPhone app.

dirksmama
Nog zo jong

Ze zijn nog zo jong, neem aan dat ze overdag ook slapen toch? Dat maakt het allemaal veel gemakkelijker: de middagslaap wordt langer (en wordt nachtslaap) en de nachtslaap wordt korter (en wordt dagslaap).

Wij overbruggen meerdere malen per jaar 8 uur tijdsverschil. Bij ons werkt het beste: eerste week op tijd naar bed en vroeg uit de veren, goed op tijd eten, geen gekke drukke dingen doen. Kinderen zitten meestal binnen 2 dagen in het ritme.

anna
Dirksmama

Ja je hebt gelijk, we gaan de eerste week lekker rustig doen, goed ritme houden etc... Ze zijn zowiezo goeie slapers. De laatse keer werd zoon van toen 13 maanden altijd midden in de nacht 2 uur lang wakker, spelen etc, en ik vond het zwaar want ik was zo ziek van m'n 2de zwangerschap. Ik moet gewoon wat positiever zijn, het gaat zeker goed! dankjewel :-)
Groeten

Verstuurd met de Ouders Online iPhone app.

Onderwerp gesloten

Wat leert je kind in groep 1?

En dit is wat je kind al moet kunnen voor hij naar groep 1 gaat: lees het hier.