Home » Forum » Peuterpraat 10

Peuterpraat

5 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
Irene
Peuterpraat

Dochter (net 3) op de fiets naar huis: "weet je wat X (juf van het kdv) zong? Er is een kindeke geboren op een paard! Dat kan toch niet??"

Irene
Nog 1

Ja dat werkt niet met peuters, sinterklaas en kerst zo dicht op elkaar. Hebben ze net zo'n beetje de Sinterklaasliedjes onder de knie, komen er weer hele andere. Dan gaat de themas's toch wat door elkaar lopen.
Zo hoor ik dochter van 3 vanmiddag Oh dennenboom zingen met .."ik heb een laars in het bos zien staan..."

Massi Nissa
Leuk!

Vindingrijke dochter heb je, Irene!

Manda Rijn
Harde afwijzing

'jij zingen niet, mama zingen stom".

(en bedankt)

Verder blijft Mandarijntje zeggen dat de zwarte koning van het kerstverhaal zwarte piet is die een 'kjootje' komt brengen voor baby Jezus. (we hebben hier de nijntje dvd met dat kerstverhaal).

Ik heb 2 kaartjes voor de kleutervoorstelling hier in de plaatselijke kerk (hopelijk niet heel erg zwaar in de leer) dus ben benieuwd of ze straks dus "sjarte piet nee hoeve niet !!" gaat roepen aangezien ze het niet echt op zwarte piet heeft.

Pytsje
Duimen

Gisteravond zei mijn jongste van twee, in bed: "ik ga niet duimen mama!". Ik zei: 'prima, meisje.". Vanmorgen vertelde ik het verhaal aan mijn man, in het bijzijn van de jongste. Haar reactie: "ech wel!" en ze stopt haar duim demonstratief in haar mond :-)

Onderwerp gesloten

Wat leert je kind in groep 1?

En dit is wat je kind al moet kunnen voor hij naar groep 1 gaat: lees het hier.