Home » Forum » Plan de campagne dreinende dreumes

Plan de campagne dreinende dreumes

Ben jij al begonnen met seksuele opvoeding?

Of wil je weten hoe je dit kunt aanpakken? Deel jouw ervaringen hier!

2 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
Astertje
Plan de campagne dreinende dreumes

poeh he, moest even het een en ander latebn bezinken.
Off topic: de reden dat ik hier al lang/jaren niet meer actief ben geweest is precies wat er is gebeurt: veel vooroordelen en veroordelen.

Afijn, voor diegene die het interesseert: deel twee.
De (zolder)kamer voor de oudste is bijna af, zodat de dametjes ieder hun kamer krijgen.Tot dusver ze apart laten slapen lukt niet erg goed, d.w.z ze accepteren het maar erg moeilijk.Volfende week dinsdag is kamer oudste boven klaar, en kunnen we aan de slag om zijn kamer om te toveren naar een meisjeskamer, deel twee Feitelijk hetzelfde signaal als wat we van het KDV meekrijgen, nm. ze kunnen niet MET en ze kunnen niet ZONDER elkaar.

Inmiddels lijkt de piek van het dreinen en driftbuien over zijn top heen. Makkelijk is anders, zal het waarschijnlijk ook neit worden gezien hum temperament, maar er is wel verbetering. Nog meer uitleggen, en meer rustig proberen te blijven ondanks het gekrijs lijkt wel iets te helpen, maar doet geen wonderen.
Wat wel helpt is overdragen aan de andere ouder, dis dan net op dat moment weer net iets anders aanpakt waardoor het wel werkt.

Meer mee laten doen en helpen is ook een succes...al kan het niet altijd. Meer splisten-een ouder een kind werkt ook wel, maar ja rarara kan ook niet altijd.

Anyway alle berichtjes zijn gelezen, sommige verdienen een reactie maar kom er even niet aan toe. Vor diegene die met tips zijn gekomen± hartelijk dank!

dc
Bedankt

Dank voor je berichtje, hou ons op de hoogte! En hopen dat het werkt, de eigen slaapkamer.

Onderwerp gesloten

Wat leert je kind in groep 1?

En dit is wat je kind al moet kunnen voor hij naar groep 1 gaat: lees het hier.