Home » Forum » Zoontje knijpt en slaat

zoontje knijpt en slaat!

Is een reisverzekering ook nodig in Nederland?

En kun je geld terugkrijgen bij annuleren door corona? Lees het hier!

11 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
Lucy32
zoontje knijpt en slaat!

Hallo,

Ik heb een vraagje, mijn zoontje van 1,5 knijpt en slaat zijn broer van 5 de hele dag. Zomaar.... ik ben de hele dag scheidsrechter aan t spelen! Ik heb m op de gang gezet, we hebben terug geknepen, we hebben t genegeerd maar niets helpt.
Heeft iemand nog tips??
Liefs Lucy

Ilva
weet niet maar ...

Ik weet de oplossing niet echt maar ik weet nog wel dat mijn zoontje ons en zijn broers beet. Echt tot bloedens toe. We hebben hem wel gestraft telkens volgens mij maar het heeft nog wel een tijd geduurd. Uiteindelijk is het wel opgehouden. We hebben het er nog wel eens over, hij is inmiddels 9. Ik denk dat het ongeveer een half jaar geduurd heeft en hij zal ongeveer ook de leeftijd van jouw zoontje gehad hebben. Sterkte ermee.

Tango
Uit elkaar halen

Je schrijft de hele dag. Dat zal hopelijk niet het geval zijn want dan zouden ze dus voortdurend bij elkaar in de buurt zijn. Daar zou ik dus naar gaan kijken. Ze meer uit elkaars buurt houden. Ik weet niet of je nog een box hebt staan maar misschien kun je de jongste daarin zetten als je hen even niet in de gaten kan houden. En verder dus kijken hoe ze niet teveel in elkaars buurt kunnen komen. Oudste van 5 kan bijvoorbeeld buiten of in zijn kamer spelen. Jongste in jouw buurt. En verder: afleiden. Ga wat leuks doen samen. Lekker naar buiten in het bos of zoiets. Dan hebben ze de ruimte en zal het knijpen en slaan w.s. wel minder zijn.
Vaak is bijten/knijpen e.d. een gevolg van zich nog niet goed kunnen uiten. Het kan frustratie zijn over iets (bijv. wat broer wel mag en hij nog niet) maar ook gewoon een reactie bij broer uitlokken. Het gaat ook zeker vanzelf over maar dat kan even duren.

Tante Tiny
Ik denk dat dit een troll is

die veel geleerd heeft van dit forum. Hoe word je ontmaskerd.
Geen tips geven! Daar leren ze te veel van.

Evanlyn
Charlie bit my finger!

Hij kan nog beroemd worden...

Lucy32
Bedankt? ??

De laatste 2 reacties vind ik erg raar!! Maar andere reacties bedankt...Ja zodra m n kids samen zijn gebeurt t. Ook als we buiten zijn of iets dergelijks. Wij proberen ze al veel uit elkaar te houden naar ja we leven nou eenmaal samen. ..

Shasha
Komt bekend voor

Beste Lucy32,

Hoe jij het gedrag van je zoontjes beschrijft is hoe jij het ervaart en beleeft en dat vind ik perfect. Ik stel me voor dat dit niet het gezinsleven is wat je had voorgesteld toen je er ooit aan begon :-)

Relax! adem in en uit ....want je bent echt niet de enige met dit probleem.

Het komt zo vaak voor dat ik hier zelfs een artikel heb over geschreven op mijn blog.

Als je openstaat voor mijn advies dan denk ik dat je het op twee kanten moet aanpakken. Hun gedrag corrigeren lees onderstaand artikel

Link verwijderd door de Forumbeheerder.

en hun reactie op voeding gaan onderzoeken/aanpassen zie dit artikel

Link verwijderd door de Forumbeheerder
Wil je meer advies... je weet me te vinden..

Sterkte en groetjes!

Ulla
Shasha

Jij plaatst zelf een bericht om daar vervolgens op te reageren, zag ook je reactie in draadje over paranormaal kind. Kan je niet gewoon zeggen wat er zo bijzonder is aan je blog? Durf echt niet op de link te klikken...

Shasha
Shasha

Goedemiddag Ulla,

Ik weet echter niet waar je het over hebt. Ik geef alleen advies. Alleen heb ik echter al eerder over deze onderwerpen op mijn blog geschreven. Om niet telkens te moeten copy/pasten zet ik een verwijzing naar mijn persoonlijke niet commerciële blog.

Groetjes,
Sharon

Mijntje
Lucy32

Jullie moeten proberen juist geen aandacht te gevan aan dat geknijp. Want negatieve aandacht is ook aandacht. Voor die van 5 is dat lastig, zeker als die wordt geknepen en geslagen om niet te reageren, dus zoveel als het lukt die twee uit elkaar houden en alleen onder toezicht bij elkaar.
Het gaat ws wel over als je kindje beter kan praten.

Mijntje
Shasha

Ik denk dat men die link aanzag voor reclame.

Maar een site met Onno-achtige adviezen over vaccinatie wordt hier ook niet zo op prijs gesteld.

Leerachterstand wegwerken, hoe doe je dat?!

Lees hier of je kind een achterstand heeft en wat je kunt doen.