Home » Forum » Bioscoopfilm voor net 12 jarige

Bioscoopfilm voor (net) 12-jarige

4 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
Ilva
Bioscoopfilm voor (net) 12-jarige

Mijn zoon wil voor z'n verjaardagsfeestje met twee vriendjes naar de bioscoop. Nu lijkt het me leuk om ze gewoon met z'n drieën te laten gaan. Zonder volwassene dus. Maar nu is de vraag, welke film? The Adventures is die geschikt? Hij is voor 12 jaar maar ze zijn dus nog maar net 12. Zitten dus nog in groep 8. Of welke andere film is leuk voor 12 jarige jongens?

Form
Avengers

Avengers(als je die bedoeld?) is leuk voor die leeftijd! 11 jarige zoon is daar vorige week ook naar toe geweest. Ik denk wel dat je even mee naar binnen moet lopen zodat jij garant kunt staan voor hun leeftijd, bij Pathe komen ze niet meer zomaar binnen.

Ilva
Ja, die bedoel ik

Inderdaad, Avengers, zoonlief wees me er ook al op. Nu spraken we net de vader van een van z'n vriendje en nu heeft hij de film al gezien. Ik baal hier wel een beetje van. Het vorige idee (klimmen) viel al af omdat vriendje dat niet durft en nu ook de film die hij zo leuk vind heeft dat vriendje dus al gezien. Wat nu?

Form
Men in black

Ilva, weet niet wanneer je dat feestje hebt maar volgende week komt ook deel drie uit van Men in Black. Zoon vindt die ook altijd geweldig, misschien de jarige ook?

Onderwerp gesloten

Wat leert je kind in groep 1?

En dit is wat je kind al moet kunnen voor hij naar groep 1 gaat: lees het hier.