Home » Forum » Borstgroei

Borstgroei

8 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
Anna
Borstgroei

Gisteren liep mijn dochter in bikini in de tuin. Tot mijn verbazing werd haar bovenstukje ineens gevuld. Twee maanden geleden (ik zie haar niet zo vaak zonder kleren) was ze nog bijna plat. Ze klaagt wel al een tijd over pijnlijke borsten, maar nu gaat het dus ineens echt groeien. Hoe snel gaat het nu verder?

bibi63
Hm

Was je dat dan nog niet opgevallen in een t-shirt?
Groetjes,
Bibi

Anna
Nee dus

Anders was ik er niet verbaasd over geweest. Ik ben wel benieuwd hoe snel het groeien nu gaat, of het kan gebeuren dat mijn dochter na de vakantie ineens een bh nodig heeft. Zelf was ik er ook 'vroeg bij', mijn eerste bh'tje in de 5e klas (groep 7).

Biene M.
Valt geen peil op te trekken

De één blijft de komende paar jaar, of voor altijd, bij een A-cup hangen. Een ander groeit geleidelijk door naar een D-cup in de brugklas. Of een C-cup in het tweede jaar van de middelbare school. Alles is mogelijk.

ingmyr
Hier

groeit het al 2 jaar, maar de laatste paar weken extra hard ben bang dat we idd na de vakantie op zoek mogen voor een bh.

Noelia
De regels van de natuur dus geen regels

Zo te lezen heb je al aardig een idee wat er komen gaat als je zelf nog weet dat je in de 5e klas al een bh droeg. Ik denk dat dit iets is waar je geen pijl op kan trekken. Mijn eerste bh droeg ik volgens mij pas op mijn 14e. Na mijn 16e zat er geen groei meer in volgens mij. Ieder kind is weer anders.

mar-ank
Hoe oud

En hoe oud is jouw dochter als ik vragen mag? Die van mij is nu 10, en er is nog niets te zien. Maar bij meiden in haar klas zie ik dat er echt wat begint te komen. Ben benieuwd of mijn dochter op mij lijkt. Ik hoop eerlijk gezegd voor haar van niet (ik heb E cup). Spannend hoor!

ffzo
Grootte?

wat ik mijn 'hele' (jonge) leven al afvraag: waaaarom heb ik als enige (ik lijk soms wel echt de enige... maar ook de enige in de fam) (hele) kleine borsten... ik hoop toch zo voor mijn dochter dat ze mij niet achterna gaat... hoe groot is die kans?

Onderwerp gesloten

Wat leert je kind in groep 1?

En dit is wat je kind al moet kunnen voor hij naar groep 1 gaat: lees het hier.