Home » Forum » Camera

Camera

6 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
gruffalo
Camera

hoi

mijn oudste van 7 heeft al bijna een jaar haar spaargeld niet uitgegeven en heeft door de zwemdiploma's, verjaardag etc, een leuk bedrag bij elkaar gespaard.

ze heeft bedacht dat ze wel heel graag een camera er voor wil kopen, maar dan wel een roze (had ze een keer in een folder gezien).

welke camera is nu leuk voor een kind, dat er toch wat mooie foto's uit komen, niet te moeilijk te bedienen, tegen een stootje kunnen en tegelijkertijd ook niet te duur? Die kindercamera daar lijkt me ze wat te groot voor klopt dat?

Groetjes
Gruffalo

Marmar
Roze camera

Mijn dochter (11 jr) heeft een roze camera. Speciaal zo'n kinderding, harstikke goedkoop, heel simpel.
Maar helaas! Zodra de batterijen op zijn, zijn de foto's ook weg. Er zit geen geheugenkaart in! En die batterijen zijn natuurlijk snel leeg....
Had ik me dat beseft, dan had ik 'm niet gekocht. Dit demotiveert dochter namelijk enorm. Ik hoop dat ze nu maar de camera's van pa&ma weer 'leent', zoals eerder. Want ze maakte echt leuke foto's.

krulleke
Aldi

heb er in december 1 bij de aldi gekocht, zat een 1 gb kaartje bij en oplaadbare batterijen en een tasje waar je hem in kon opbergen voor 60 euro, was een 5,1 megapixel, hij doet het hardstikke goed. Weet niet of er nog aan te komen is, maar zou voor een echte gaan.

gr krulleke

Marmar
Kijkshop

Gister toevallig nog bij de Kijkshop geweest (oudste dochter had een camera nodig, heeft gekozen voor een met 9.2 pixel foto's). Ze hebben daar een heel scala digitale camera's, van goedkoop tot duur, de meeste gangbare merken. Maak je gebruik van een aanbieding daar, dan ben je er wel zeker van dat je nergens anders een goedkopere kan vinden.

Astrid
Fisher price

Ik heb er eentje uit Amerika van Fisher Price, zal hier ook wel te koop zijn. Je kan hem laten vallen, stuiteren en zelfs mag hij nat worden , is digitaal. Nadeel: batterijen , wel 6 stuks, gaan snel op omdat kinderen vaak terugkijken naar de foto's. Kwaliteit foto's niet goed. Dus volgende keer, als je kind 6 of 7 is of ouder, zou ik toch een goedkope 'echte' kopen.

gruffalo
Bedankt

bedankt voor jullie tips!
het wordt dus geen fisher price, en ik zal eens kijken bij de kijkshop en de aldi voor een camera-met-geheugenkaart.

Groetjes
Gruffalo

Onderwerp gesloten

Wat leert je kind in groep 1?

En dit is wat je kind al moet kunnen voor hij naar groep 1 gaat: lees het hier.