Home » Forum » Eerste bh

Eerste bh

10 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
Tafellaken
Eerste bh

Mijn dochter (10,5) is flink aan het groeien en is binnenkort toe aan haar eerste bh'tje. Ik heb al even rondgekeken bij de Hema en H&M en wat me opviel was dat zowat alle meisjesmaten (65AA) opgevulde cups hebben. Dat willen die meisjes toch helemaal niet? Mijn dochter is althans niet laaiend enthousiast over haar nieuwe vormen, en ik moet er zelf ook best aan wennen. Kopen jullie wel bh's met opvulling, of toch zo lang mogelijk korte hemdjes?

Lilian1
Dochter

was ook ineens zo gegroeid toen ze 11 was en die heeft eerst hempjes tot net onder de borst van de HenM gehad,ik denk dat je dezelfde bedoeld. Die pasten na een half jaar niet meer( maat 170)en toen zijn we de Bhtjes van de Hema en de hunkemuller gaan kopen,zonder vulling gewoon 70 a en daarna b. Ze zijn er in wit en zwart dus helaas niet die leuke kleurtjes
Nu heeft dochter(12) wel sinds een half jaar een beugel-bh aan met een padded Bh cup. De t-shirt bh en die is er wel in mooie kleuren.
Dat vind ze nu ineens toch fijner omdat je haar Tepels dan niet zo ziet.

Olief
Ik wilde

eerst echt echt echt geen padded BHs kopen, ik vond het een veel te volwassen idee ofzo, of het feit dat "ze" dan groter leken. Mja, lekker hypocriet, want ik wil zelf ook niet lijden onder het Koude Tepel Fenomeen en koop ze zelf dus ook in die uitvoering, dus tja...

Maxime.M
Eruit halen

Hoi,

Je kan die dingetjes er toch uithalen? Of bedoel je dat meer voorgevormde? Mijn dochter wil die het allerliefste zodat je inderaad de tepel niet kan zien. Maar zij is ook eerst begonnen met van die strakke bh-topjes van de Hema geloof ik en je hebt ze ook bij Zeeman, pas later een 'echte' bh.

maxime

marie
Ook topjes

Hallo
Mijn dochters dragen ook topjes. Die van 10,5 jaar alleen nog maar en de oudste van 12 draagt sinds een driekwart jaar ofzo ook wel bh-tjes (75B). Gewoon simpele witte van de Hema. Ik geloof dat ze "my first bra" heten ofzo. Zij wil zelf beslist nog geen beugels en padded bh's.
Ik zou als ik jou was gewoon topjes kopen. Die hebben ze tegenwoordig overal wel. Hema, H&M, C&A, Henk ten Hoor, etc. Die van H&M blijven wel mooi trouwens.
succes

Bastet
Hema

Ik zag bij de hema een hele leuke lijn van bh's ed voor juist hele jonge meiden,heel kleurig,erg leuk!
Groetjes,bastet

Annet
Zeeman heeft ook leuke

Setjes kosten 5 euro, dochter heeft daar een lief grijs/rose setje vandaan met Puca erop.
Kleinste maat is 70AA maar die vallen eerder als 65.
Dochter is met 11 begonnen. Zij vond het padded juist leuk, dan leek het tenminste wat

Manda Rijn
Petit bateau

heeft mooie bh'tjes zonder vulling, echt voor maatje plat geslagen erwt.

Tafellaken
Bedankt

Bedankt voor de reacties. We gaan binnenkort eens rondkijken.
Voor slf: ik koop zelf mijn bh's (70C) altijd bij Hunkemoller. Ze hebben ook 65C, maar of het nog smaller gaat weet ik niet. Misschien kun je zelf de haakjes/lusjes verzetten?

Chantelle
Slf

In een beetje gespecialiseerde winkel (dus niet bij de HEMA) kunnen ze beha's innemen. Dan maken ze van een 70A een 60C. Ideaal, ik laat het ook altijd doen (70E).

Onderwerp gesloten

Wat leert je kind in groep 1?

En dit is wat je kind al moet kunnen voor hij naar groep 1 gaat: lees het hier.