Home » Forum » Even complimentje voor mijn kinderen

Even complimentje voor mijn kinderen

6 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
dc
Even complimentje voor mijn kinderen

Mijn baby wordt nu elke nacht om de 2 uur wakker, mijn wallen hangen op de knieën, ik ben strontsacherijnig en enorm ongeduldig, en mijn 2 zoons (3 en 5) gedragen zich voorbeeldig en laten zich niet door mijn gezeur van slag brengen!

Ik heb ze net maar een kleinigheidje gegeven om ze te bedanken, en trots dat ze zijn!

Valkyre
Agossie

Wat een bikkels zeg! En wat leuk dat je ze expliciet bedankt. Dat vergeten ouders nog weleens, volgens mij. Ik vind het ook belangrijk het (extra-)goede gedrag van Spruitje te belonen - met een compliment, wat extra aandacht, en soms ook een boekje of speeltje inderdaad. He, wat fijn, dc!

Verstuurd met de Ouders Online iPhone app.

liora
Goed!

Wat goed van je zoons, terecht dat je trots bent!

dc
Lieverds

Het zijn gewoon een stel lieverds!

Vanacht een beetje goed geslapen (wel elke 2 uur wakker, maar tussendoor sliep ze gewoon), dus vanochtend al fijn naar park geweest en gevoetbald (ja, ik ook, zucht).

En het is hier heel erg mooi weer! Heerlijk.

Asa Torell
Wat leuk dc

knap hoor, dat zou mij niet lukken! Een chagrijnig iemand in de buurt heeft algauw een bijzonder slechte uitwerking op mijn eigen humeur.

dc
Vader

Dat hebben ze vast van hun vader. Die blijft ook eigenlijk altijd vrolijk als ik sacho ben. Andersom kan ik het ook niet. Geeft ook wel grappige discussies. Mijn man zegt dat hij nooit boos mag zijn, want dan word ik boos omdat hij boos is :-)

Onderwerp gesloten

Wat leert je kind in groep 1?

En dit is wat je kind al moet kunnen voor hij naar groep 1 gaat: lees het hier.