Home » Forum » Genante vraag over schaamlippen dochter 0

Genante vraag over schaamlippen dochter ;-0

18 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
Blue
Genante vraag over schaamlippen dochter ;-0

Hoi,

Gisteravond toen mijn dochter van net 12 in het bad zat zag ik bij toeval dat haar ene binnenste schaamlip veel groter is dan de ander. Althans, ik veronderstel dat het haar schaamlip is...het is echt een loshangend "flapje" vel zeg maar, wat een stuk naar beneden hangt en dat heeft ze aan de andere kant niet.

Mijn enige echte referentiekader ben ik zelf ;-)...en bij mij ziet het er heel anders uit, heb niets wat naar beneden hangt zeg maar.
Kan iemand me vertellen of dit wat zij heeft ook 'normaal' is, 2 ongelijke schaamlippen dus ? Want naar de ha wil ze natuurlijk ab-so-luut niet, dus heb beloofd dat ik eerst hier mijn licht opsteek...

Hoop op reacties !
groet,
Blue

guera
Heel normaal

het is sowieso normaal dat de binnenste schaamlippen naar buiten steken. En dat daarbij de een wat groter is dan de ander ja hoor dat kan. Bij mij sinds de bevallingen veel erger geworden maar ik heb er geen last van. Dus schaamlippen zijn er in alle soorten en maten. Praat haar nou geen complex aan! :)

Blue
Guera

Dank voor je reactie. Een complex praat ik haar zeker niet aan hoor...en als ik het goed begrijp ben ik dus eigenlijk degene die niet normaal is met niks dat naar buiten steekt ;-))

heks
Zoveel gezichten zoveel..

groot klein, dik dun, blond donker of zelfs met rood haar. En ook jij bent normaal hoor!

koentje
Mocht je nog twijfelen........

ja!normaal!

rodebeuk
Ik dacht als puber

..zo ongeveer dat mijn laatste uur geslagen had toen ik zag dat de binnenste schaamlippen gekronkeld en onregelmatig werden. Kan het me nog voor de geest halen.

dus zowel de vraag als het groeifenomeen: totaal normaal!

Flappie
Heb ik ook

Ik heb ook aan een kant een flapje. Helemaal niet erg behalve wanneer je je schaamhaar wilt bijknippen en even niet goed oplet.

Flappie

koentje
Flappie!

neeeeeeee.....toch?
Ik moet er niet aan denk, knijp spontaan mijn benen tegen elkaar.

Hibiscus
Als sieraad :-)

Sommige vrouwen zijn er zo trots op, ze hangen "het" om hun nek.

http://www.etsy.com/listing/32333269/vulva-portrait-pendant-mature

Ook leuk voor vergelijkingsmateriaal.

Hibiscus

Polly Shearman
Wow dat gaat ver

dat lijkt me nou echt niet fraai staan, een paar flapjes om je nek!
jeetje mannen hangen toch ook geen penis om hun nek om hun mannelijkheid te vieren...!
hoe verzin je het!

Puck
Polly

Ik vraag me ook ernstig af of dat niet een site is van een groepje frustie-mannetjes. Je moet foto's van het studie-object sturen en verder allerhande maten. Ja doei.....

Karin*
Link?

Er heeft hier wel eens een link gestaan naar een site met allemaal foto's van verschillende maten en soorten schaamlippen. Ik weet hem niet meer helaas, maar ik weet nog wel dat ikzelf met verbazing heb zitten kijken. Dat wist ik dus ook niet, dat binnenste schaamlippen zo kunnen uitsteken (zelf nogal anders gebouwd) En tja, die zie je niet zo vaak van vriendinnen. Dat er meerdere maten penissen waren, wist ik dan wel weer.. ;-)
Weet iemand die link nog?

Hibiscus
Denk je puck

Het zou heel goed kunnen, van die vieze mannetjes. Ik zag die link ooit op de Perez Hilton site, heeft blijkbaar diepe indruk gemaakt :-) Ik ging ervan uit dat er echt vrouwen zijn die dat zouden laten maken. In Amerika doen ze wel gekkere dingen.

De link voor Karin heb ik overigens niet.

Hibiscus

Flappie
Koentje

Ik weet niet wat jij je erbij voorstelt, maar het was niet helemaal door hoor :-) Wel een flinke snee, een beetje bloed en pijn. Het is een tijd geleden en ik kan er nu wel om lachen!

Flappie
Site

Karin, bedoel je deze site? www.sexylabia.com

Flappie2
Sorry

Flappie was ook de naam van de vraagsteller in het draadje waarin de site werd genoemd. Had even gemist dat er hier al een was.

Flappie de eerste
Lol!

Ik geef toe dat deze tijdelijke nick niet heel origineel was :)

Karin*
Andere

het was volgens mij een andere, maar deze is ook wel duidelijk

Onderwerp gesloten

Wat leert je kind in groep 1?

En dit is wat je kind al moet kunnen voor hij naar groep 1 gaat: lees het hier.