Home » Forum » Het huis anubis

Het huis anubis

6 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
Leandra
Het huis anubis

Hallo,

Mijn zoon van 7,4 jaar vertelt dat veel kinderen in zijn groep (3/4) naar het huis Anubis kijken. Dat wil hij ook. Maar nu kan ik nergens een leeftijdsindicatie vinden. Zo te zien spelen er pubers/volwasenen in. Lijkt me toch niets voor deze leeftijd? Wie kent deze serie?

Groetjes Leandra

Bintje
6 jaar
sandra75
Leandra

Ik dacht ook altijd dat het nog niks voor onze jongens zou zijn (acht en zes) maar ze vinden het geweldig! Soms zitten er wel spannende stukjes in maar kan niet zeggen dat het eng is.Ze kijken elke avond en volgende week gaan we naar de film:-)

mama van twee
Zoon van ons

vindt het geweldig. Hij kijk eigenlijk al sinds begin dit jaar (hij wordt bijna 7). Zijn vorig weekend ook naar de film geweest, ook super. In het begin was hij wel even wat bang, maar dat was meer omdat het zo donker in de zaal was.
In onze tv gids staat trouwens wel een leeftijdsindicatie hierbij (6 jaar).

Leandra
Bedankt

Bedankt voor de reacties! In onze gids stond er geen leeftijdsindicatie bij. Maar eens een keer samen met zoon kijken, denk ik.

Groetjes Leandra

*bella*
Ha!

Hoorde in de klas van dochter hèèl veel kindjes over de film praten....groep 2! (ken het zelf nog niet)(maar zit samen met groep 1 en ook daarvan waren een paar kindjes zeer enthousiast)

Onderwerp gesloten

Wat leert je kind in groep 1?

En dit is wat je kind al moet kunnen voor hij naar groep 1 gaat: lees het hier.