Home » Forum » Kinderfilms s avonds op tv

Kinderfilms 's avonds op tv

White noise helpt je baby slapen!

Lees in dit artikel hoe het werkt én hoe je ermee aan de slag kunt.

 

8 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
Andrea
Kinderfilms 's avonds op tv

Waarom beginnen kinderfilms zo laat?
Nu op tv Matilda. Toch heel leuk voor kinderen van de bovenbouw?
De film begint pas om 20.30 en is pas om half 11 afgelopen.Dit is niet de eerste keer dat het me opvalt. Het gebeurd de laatste tijd steeds vaker dat films die ook heel geschikt zijn voor kinderen op een zeer ongeschikte tijd op de tv komen.

Wat vinden jullie daarvan?

Nasha 1st
En als aanvulling...

De kerstvakantie valt niet overal hetzelfde, houdt Zapp daar ook rekening mee door nog een week extra leuke films uit te zenden 's ochtends? (ze beginnen volgende week, maar dan hebben mijn kinderen nog geen vakantie....)

Annet
Nasha, nationale kerstvakantie

Ik begrepen dat de aanbevolen datum vanaf komende week is. Er zijn gemeenten/scholen in Nederland die hiervan afwijken. Dat mag (nu nog).
Maar ik heb al gezien dat een museum de activiteiten alleen maar afstemt op de officiële vakantie. Het zou mij niet verbazen als Zapp dat ook doet.

Annet
Opnemen

In de kersttijd komen er erg veel leuke jeugdfilms op tv. Wij hebben juist daarom een hd-recoreder. Vorig jaar hadden we die nog maar net toen Mathilde uitgezonden werd, foutje gemaakt bij het opnemen en nooit afgezien. Vanavond is dat als het goed is wel voor elkaar.

Mijn tip is om geregeld leuke films op te nemen. Heel handig ook met het skippen van de reklame en het pauzeren tijdens de film. Onze kinderen zijn er erg blij mee. Voor onszelf gebruiken wij het bijna nooit.

Nasha 1st
Zal ik wel doen denk ik

opnemen....maar jammer is het wel....ja, ik vind het niet handig dat de vakantie niet overal gelijk is, gelukkig is het voor mijn kinderen wel allemaal gelijk, maar het had zo maar anders kunnen liggen (aangezien zoon vorig schooljaar nog op SO zat en daar de vakantie dus wel op de 20e begint)

Fiorucci
Ach

Ik heb gisteren gezellig mijn jongste van 10 jaar opgehouden, popcorn gemaakt en we hebben samen Mathilda gekeken. Het is haar favoriete Dahl-boek.

Andrea
Opnemen, lekker kijken

Natuurlijk allemaal mogelijk.
Hier hebben ze de film ook gezien. De laatste dagen voor de kerstvakantie doen ze niet echt meer iets op de basisschool. Jammer vind ik het wel, het late tijdstip.

buzz
Ot vakantie tijd

ik geloof dat voor alle lagere scholen in eindhoven de zelfde vakantie geld, en dat betekend dat heel eindhoven nu nog 1 week naar school gaat, hoezo officiele vakantie?
Is dat niet gewoon afgestemd op wanneer het zomer vakantie was dat wij laat waren en nu een week later aan de kerstvakantie beginnen?
En is het niet per gemeente geregeld? volgens mij bestaat officieele kerstvakantie niet.

Onderwerp gesloten

Begrijpend lezen: zo wordt het weer leuk

Lees hier tips voor thuis om je kind erbij te helpen.