Home » Forum » Last van hormonen met 10 jaar

Last van hormonen met 10 jaar?

Ben jij al begonnen met seksuele opvoeding?

Of wil je weten hoe je dit kunt aanpakken? Deel jouw ervaringen hier!

5 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
aly.
Last van hormonen met 10 jaar?

heeft iemand ervaring met het last krijgen van de hormonen bij dochter van 10?
onze dochter heeft onverklaarbare huilbuien, ze zegt zelf ook dat ze niet weet waarom ze huilt. ik weet inmiddels dat al vanaf 10 jaar de voorbereidingen in het lichaam aktief worden voor de menstuatie, maar die hormonen zijn die dan ook al aktief? Ik hoor graag reaktie`s! Bedankt alvast!!

Marit
Zoon ook?

Ik vraag me hetzelfde al bij mijn zoon van 11 (behalve de menstruatie ;-)) Hij heeft nogal last van plotselinge stemmingswisselingen, en ik denk zelf dat dat een hormoonkwestie is.
Groet,
Marit

Bastet
Jahoor

Mijn jongens begonnen rond hun 10e/11e al met puberen,en mijn dochter ook!
Groetjes,bastet

liedewij
Ja

Onze zoon is de laatste 2 maanden veranderd. Plotseling boos, grote mond, interesses in andere winkels(sportzaken/computerzaken i.p.v. de intertoys). Uiterlijk ook veranderd in de vakantie. Meerdere mensen zeiden spontaan dat hij zo veranderd is om te zien. Af en toe een verdwaald puistje. Dus ik denk dat hier de puberteit ook beginnen gaat(en dat vind ik onwijs leuk!) Alhoewel hij verder nog helemaal geen lichamelijke veranderingen heeft.

mosie
Zoon net 11

maar dan ook nét 11, is ook al aan het puberen. Zijn lichaam is echt aan het veranderen, hij heeft zelfs al wat haren onnder de oksels en beneden! Vind het wel erg vroeg, maar het is niet anders. Ik wil hem zo graag nog 'klein' houden!! Lekker op schoot enzo....haha...dat is er natuurlijk niet meer bij!
mosie

Onderwerp gesloten

Wat leert je kind in groep 1?

En dit is wat je kind al moet kunnen voor hij naar groep 1 gaat: lees het hier.