Home » Forum » Leuk boek voor 8 jarige dochter

Leuk boek voor 8 jarige dochter

Ben jij al begonnen met seksuele opvoeding?

Of wil je weten hoe je dit kunt aanpakken? Deel jouw ervaringen hier!

9 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
sinas
Leuk boek voor 8 jarige dochter

goede lezer, nog niet avi-uit, maar wel vrij ver. Omdat wij in de actie-periode overstapten met onze verzekering kregen we een bon voor bol.com. Ik dacht misschien een leuk leesboek voor dochter te bestellen ermee. Iemand tips? Het is echt een meisje-meisje.

sinas
P :-)

Maar dit is een meisje ;-). En ze leest gewoon graag en omdat ze al zo vaak het onderspit hier moet delven vind ik het ook weleens leuk haar een extraatje te geven :-) Bieb doen we ook al regelmatig hoor!

Anneque
Sinas

Er liep heel recent nog een draadje hierover, zal het zo ff opzoeken. Ik vind het juist leuk hoor, een boek geven :-) Wij gaan ook veel naar de bieb, maar veel boeken en series die we erg mooi vinden, kopen we/vragen ze voor verjaardagen en zo.

Anneque
Hier is-ie

http://www.ouders.nl/cgi-bin/TMMforum/PostLink.cgi?post=2846981

Het gaat in eerste instantie over series, maar er staan volgens mij ook losse titels in. Hm, bedenk me nu dat er misschien veel boeken in genoemd worden voor net iets oudere meisjes. Nu ja, kijk maar eens. Houdt ze van sprookjesachtige boeken?

Fiorucci
Sinas

Mijn dochter was op die leeftijd dol op de boeken van prinses Lillifee.

sinas
Ja hoor

niet direct achter elkaar natuurlijk, maar wel meer keer inderdaad.

IngridT
Joke v leeuwen

Mijn dochter is tenminste een enorme fan. Ze heeft erg veel hele leuke kinderboeken geschreven die zich ook erg lenen voor her-lezing. Favorieten van mijn dochter: Kweenie(t), en het combiboek De metro van magnus / het huis met de 7 kamers.

Ook zo leuk ge-lay-out met plaatje & tekst door elkaar heen...

Ingird.

toja
Dochter

Van 8 heeft Saskia en Jeroen ontdekt. En de boeken van Tommie en lotje leest ze graag zelf ( vroeger las ik ze voor). De dikkere boeken van heksje Lilly zijn ook leuk.
Dochter leest goed.

Verstuurd met de Ouders Online iPhone app.

sidneysheldon
Geronimo en thea stilton muizenboeken

zoek eens op de boeken van de muis Geronimo Stilton (en zijn familieleden die ook weer eigen boeken hebben, zoals de muis Thea Stilton. Ontzettend leuke boeken om te lezen, mijn dochter is er gek op! Je hebt er veel met allemaal spannende avonturen en leuke plaatjes

Onderwerp gesloten

Wat leert je kind in groep 1?

En dit is wat je kind al moet kunnen voor hij naar groep 1 gaat: lees het hier.