Home » Forum » Leuke muziek

Leuke muziek

19 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
ayla
Leuke muziek

voor dochter 7 ben ik op zoek naar leuke muziek voor op haar radio, geen kindermuziek, iets waar de andere meiden uit groep 5 ook naar zouden luisteren. Ze heeft al muziek van Glee op de usb staan en dat vindt ze heel leuk, wie heeft nog wat opties?

dihanne
Animatiefilmmuziek

Hoi Ayla,

op die leeftijd vond mijn dochter de muziek die zo briljant gebruikt wordt in animatiefilms erg leuk.

Staat ook veel van op Youtube.

Bv. uit de film Madagascar of de Shrek films

de combinatie kijken&luisteren is op die leeftijd heel leuk, en hier werd dan wild door de kamer gedanst.

Je zou eens samen op Youtube kunnen kijken wat ze leuk vindt, en dan die nummer downloaden van een muzieksite.

groetjes
Dihanne

Bintje
Hitzone

Kom ik weer aan met mijn hitzone. Dat is een serie met hits van dat moment die vooral door kinderen leuk gevonden worden. Inmiddels zijn we aan hitzone 58, zie http://www.bol.com/nl/p/muziek/538-hitzone-58/1000004011408918/index.html
Een moderne versie van Alle 13 goed, zeg maar.
En wat vindt je dochter zelf leuk om te horen?

Bintje
Kids top 20

En nog een verzamelaar: kids top 20, die heeft ook geregeld nieuwe cd's met hitjes die kinderen leuk vinden: zie bijvoorbeeld: http://www.bol.com/nl/p/muziek/kids-top-20-summer-2011/1000004011370983/...
En onze kinderen hoorden bijvoorbeeld ook onze muziek en muziek bij vriendjes/vriendinnetjes en 3fm, 538 etc. Inmiddels ontdekken ze zelf hun muziek maar dat gaat ook nog vaak via vrienden/vriendinnen (na de vakantie zitten ze allemaal op de middelbare school).

Picasso
Hier

Dochter is al 9 maar luistert graag naar o.a. Amy McDonald, Ilse de Lange, Adam Lambert, Jessie J. en uiteraarrd alles wat in de top 40 staat. Oh ja, Kinderen voor kinderen vind ze ook nog steeds leuk.

ayla
Dank

ik zal vooral de verzamelcd's een opzoeken. Via nichtjes had ze al de muziek van Glee gehoord en dat vond ze leuk, daar heb ik dus al een paar cd's van gedownload. Verder luistert ze vooral met ons mee maar dat is niet echt meidenmuziek. Ze is uit de kindermuziek, ze wil nu iets wat ze kan opzetten als vriendinnen komen spelen, disco etc.

toja
Dochter van 7

Heeft kinderliedjes nooit zo leuk gevonden. Zij was geen fan van K3, maar van Mika. Verder luistert ze graag naar Caro Emerald en op dit moment naar Justin Bieber.....(brrrrr). Michael Jackson was afgelopen jaar in groep 6 (bij zoon) favoriet. Hier luisteren ze trouwens ook graag naar het foute uur van q-music:-).

Verstuurd met de Ouders Online iPhone app.

Genista
Eigen smaak of wat vriendinnen willen horen?

Bij dat laatste kan ik niet helpen :-) Onze kinderen houden van oa Roltrap naar de maan van Klein Orkest en ze hebben veel van Pater Moeskroen. Is dat iets?

Fiorucci
Van alles

Dochter luistert graag naar Anouk, Adele, het wat pittiger werk dus.

NaShA
Katy perry

is hier ook altijd populair, de laatste hit, last friday night, galmen we saampjes gezellig mee ;-)

Evanlyn
Rare combi:

Justin Bieber, Bruno Mars, Haendel, Telemann, Vivaldi.

rodebeuk
Zelfde als evanlyn

...grappig hoor. Die combinatie van Bruno Mars en klassiek. Tschaikovsky vioolconcert is momenteel favoriet, verder (al heel lang) Beethoven pianoconcerten en symphonieën. Verder Jaap Visser/Joop Fischer, Toon Hermans, Bram Vermeulen.

kakelot
Zoon (bijna 7)

houdt van Mozart, Vivaldi, Dave Brubeck, Boudewijn de Groot, Skik, de Beatles, ABBA, Boney M., Caro Emerald en Katzenjammer. Kortom hij heeft een eigen keuze gemaakt uit wat ie zoal van ons hoort en trekt zich weinig aan van wat 'hip' is.

Dochter (10) hangt er een beetje tussenin. Luistert zeker wel naar de top-40 of hoe dat tegenwoordig ook heten moge, maar op haar MP3 staan nog steeds old time favorites als Rammstein, Nightwish en Dana Winner (de combinaaatie haha, maar als zij dat nou leuk vindt...)

K3, Justin Bieber en andere ellende vinden ze allebei gelukkig alleen maar om te lachen.

kakelot
Ai

verkeerde topic, solly. Kan een lieve beheerder deze verplaatsen naar Ayla's muziektopic? Bij voorbaat dank!

ayla
Haha

dochter luistert ook naar klassiek of naar Abba, the beatles, Queen. Maar daar kun je als 7 jarige niet bij je vriendinnetjes mee aankomen. Dus het verzoek van dochter voor wat meer eigentijdse muziek voor als de dames een disco willen bouwen boven

Vic
Iets ouder

Mijn dochter (12) heeft alle jaren '80 muziek 'herontdekt', heel grappig is dat, Duran Duran en Wham!. Meer eigentijds luistert ze o.a. naar Katy Perry, Avril Lavigne, Lady Gaga en Miley Cyrus.

Cindy
Hier ook oudere muziek

zoon van 8 is weg van Whitesnake :)

NaShA
Hahaha, ja oudere muziek

zo funny, al die huidige figuren die jaren 80 muziek pakken om zelf een nieuwe hit mee te maken....en dan de verbaasde blikken van je kinderen als je ze van voor naar achteren meegalmt! (kén jíj die????)

Jesse_1
Hier op school

Zoon houdt van Adele en Bruno Mars. Nick & Simon vindt hij ook erg leuk.
Nick & Simon heeft hij mede van mij, De andere twee van school.
Overigens vinden ze het met name ook leuk om nummers op Youtube op te zoeken (dan heb je dus geen CD nodig - CD's en DVD's zijn ouderwets hoor ik van mijn collega's, tegenwoordig download je alles ;)).

Onderwerp gesloten

Wat leert je kind in groep 1?

En dit is wat je kind al moet kunnen voor hij naar groep 1 gaat: lees het hier.