Home » Forum » Leuke situatie

Leuke situatie

Ben jij al begonnen met seksuele opvoeding?

Of wil je weten hoe je dit kunt aanpakken? Deel jouw ervaringen hier!

5 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
Pelle
Leuke situatie

Auto moest voor APK dus Pelleman kwam maandag eind van de middag thuis met een leenautootje: een vrijwel nieuwe citroën C1 ofzo (heel klein in onze beleving, dus driedeurs). Omdat ik een klein uur later met mijn eigen kinderen en een vriendje naar hun sport moest bekeken we even de auto (waar zit alles).

Pelleman zei al: je moet eerst de stoel naar voren doen zodat de jongens er achter in kunnen, jaja...

Puntje bij paaltje: vriendje is er, Pelleman doet de passagiersstoel naar voren maar er ontstaat wat weinig ruimte. Vervolgens zegt hij tegen vriendje: nou wurm je hier maar door, tis een klein autootje en wat zegt vriendje? Uhh ik kan ook gewoon door deze deur hoor? Bleek het toch een vijfdeurs te zijn ;-) maar met meegespoten portierhandvaten!

Een uur later moest ik nog lachen!

Jade
Pelle,

deze hoort eigenlijk bij ´Ouderbloopers´;-))

Moek
Slim mannetje!

Ik was hier ook in getrapt, ben niet zo technisch!

Puck
Geweldig

Ik liet je posting aan Puckman lezen en toen wilde Puckoudste ook weten waarom papa zo in een deuk lag. We hebben er ernstig om gelachen. In plaats van Pelle van OO en geocachen zal het nu wel Pelle van de 3-deurs-auto gaan worden. ;-))

pind@
Ik heb zelf ook zo'n auto

Nou ja, een Peugeot 107 ( 5 deurs) dan (zelfde model als de C1).
Wegens omstandigheden breng ik de twee jongste kinderen van de buuf naar het KDV op donderdag. En op 1 donderdag gingen we wat later omdat we met ons gezin naar de tandarts moesten. Middelste kind van buuf was hem gepeerd en zijn vader heeft hem opgehaald om hem alvast in de auto te zetten terwijl ik baby van buuf in de maxi-cosi hees. Kom ik buiten, zie ik Pindaman ontzettend lachen achter het raam; had buurman zijn kind in de stoelverhoger gezet via, inderdaad, de voordeur. En hij dacht al dat het zo krap was *proest*.

Onderwerp gesloten

Wat leert je kind in groep 1?

En dit is wat je kind al moet kunnen voor hij naar groep 1 gaat: lees het hier.