Home » Forum » Leuke uitspraken 12

Leuke uitspraken

8 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
Irene
Leuke uitspraken

He, elke keer is het draadje weer weg. Maar ik heb er weer eentje:
2x per jaar kun je in de kleutergroep samen met je kind knutselen. Zo ook nu. Ik zeg tegen zoon van 4: "morgen ga je op school met papa een herfstdoos knutselen, leuk he?" Zoon: "maar waarom is dat eigenlijk?". Zegt zijn broer van 10: "dat is om je ouders wat beter te leren kennen"

Anneque
Kerkhof

(LOL, Irene, hij is goed, hoe kómt zo'n jongen erop :-)

Hier: als ik in de buurt ben, bezoek ik met mijn kinderen het graf van mijn oma. Ik leg hen (4,6,8,) steeds weer even uit waarom daar niet geravot en geschreeuwd mag worden (eerbied voor de doden en respect voor andermans verdriet). Thuis vraagt mijn moeder aan zoon van 8 hoe het was op het kerkhof. "Saai", zegt-ie, "want je moet er stil zijn". Ja, reageer ik, maar je weet ook waarom hè. Zoon zucht en zegt: "Jahaa, omdat daar allemaal dode mensen van God liggen te genieten".
*proest* geen idéé hoe hij erop komt, ik heb het helemaal niet over God gehad..

Sam Sung
Morfine?

Mijn kind kan niet in slaap komen. Ze komt haar bed uit en vraagt om morfine. Wat zegt u??? Ah, ze blijkt melatonine te bedoelen. Pfff, gelukkig maar :)

+ Brunette +
Samsung

Op zich nog niet zo gek gedacht als middel om snel in Morpheus' armen te liggen.

Caitlynn
Onbeleefd

Op de dag dat zoon traint, eet ik wat later dan de rest van mijn gezin, door mijn werk. Als ik niet meteen naar de pan ren, zoals meestal het geval is, vraagt zoon mij of ik niet zoveel trek heb. Ik antwoord dat iemand jarig is geweest op mijn werk en dat deze heelveel snoep had neergelegd bij de koffie-automaat. Zoon snapt het helemaal: "ja mam, het is natuurlijk heel onbeleefd om al die snoep te laten liggen..."

May
De eerste soa..

Zoon van 7 kwam 's morgens vol trots melden dat hij een ochtend-infectie had..

Vic
Keuze

Dochter (6) vroeg vanmiddag of ik al boodschappen had gedaan voor de arme mensen (Voedselbank). Dat was ik helmaal vergeten cq nog niet aan toegekomen, dus ik reageerde met 'pffff nee, nog niet'. Vraagt dochter: 'Mag je het doen, of moet je het doen'. Ik: 'Ik mag het doen'. 'Ah', zegt dochter, 'dan kun je er dus ook nog voor kiezen om het niet te doen. Dat is dan wel weer fijn.'.
Jaja, een heel zinvolle bijdrage van mijn kletskousje ;-)

Manda Rijn
Haha vic

ja dat babbelt lekker aan !

Onderwerp gesloten

Wat leert je kind in groep 1?

En dit is wat je kind al moet kunnen voor hij naar groep 1 gaat: lees het hier.