Home » Forum » Porseleinverf op feestje is dat wat

Porseleinverf op feestje , is dat wat?

3 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
Tiepmiep
Porseleinverf op feestje , is dat wat?

Ik heb binnenkort het feestje van mijn 9 jarige dochter en wil mss. iets met porseleinverf gaan doen,, bv. bordje versieren met hun eigen silhouet (als het lukt)
Is dat wat, heeft iemand ervaring met dat spul of wordt dat niks?

Terpi
Ooit gedaan

Ik heb ooit met een feestje ieder een eigen bordje laten ontwerpen en verven. Dat was bijzonder geslaagd. Het listige is dat het afbakken van de verf op precies de goede temperatuur moet, te koud houdt niet en te warm laat de verf flink verkleuren. Omdat ik een gasoven zonder temperatuur-aanduiding heb koos ik ervoor om het bordje met bakinstructies mee te geven aan de ouders. Zou immers zonde zijn als het mis ging met het bakken! Veel plezier gewenst met het feestje.

Fonneke
Ook ooit gedaan

Wij hebben ook een keer een bordje laten verven op het feestje van oudste dochter. Dat ging heel erg goed. Wij hebben ook het bordje + bakinstructies mee naar huis gegeven. Wij hebben maar een klein oventje waar niet veel borden tegelijk in passen. Het lukte dus gewoon niet om alle borden voor het eind van het feestje zelf nog af te bakken. De bordjes van onze eigen kinderen hebben we natuurlijk wel zelf afgebakken en die zijn ook erg mooi geworden.

Onderwerp gesloten

Wat leert je kind in groep 1?

En dit is wat je kind al moet kunnen voor hij naar groep 1 gaat: lees het hier.