Home » Forum » Puzzels

Puzzels

Ben jij al begonnen met seksuele opvoeding?

Of wil je weten hoe je dit kunt aanpakken? Deel jouw ervaringen hier!

11 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
Vic
Puzzels

Mijn dochter (7) heeft op haar partijtje een (heel erg leuke) puzzel gekregen van 1000 stukjes. Ze had ook een puzzel gevraagd, maar 1000 stukjes is wel een behoorlijke uitdaging. Het is dus een familieprojectje geworden ;-) Hoeveel stukjes puzzelen jullie 7-jarigen zelf?

Lizelot
Knap

Ik zou er niet aan moeten denken,1000 sukjes.Daar krijg ik de kriebels van.
Mijn 11 jarige puzzelt ook graag,maar hij gaat niet verder dan 300 500 stukjes.
Succes met puzzelen,ik vind het altijd wel gezellig een puzzel op tafel.
Maar 1000 stukjes,brrrrrrrr.

skik
Nul

Ik had als kind een hekel aan puzzelen en mijn kinderen hebben die eigenschap van mij geërfd. Toen ze peuter/kleuter waren hebben ze wel eens een puzzel gemaakt (tot 50 stukjes ongeveer), maar meer dan één keer dezelfde puzzel hebben ze nooit gedaan. Mijn zoon heeft vorig jaar (toen ook 7) in een museum een puzzel van 1000 stukjes gekocht. Daar zijn we vol goede moed aan begonnen maar al snel waren we het zat (wat een stom werk is dat zeg!) en nu ligt de puzzel bij de kringloopwinkel.

skik

gruffalo
1000 of 1000

er is nogal een verschil tussen de puzzels.

mijn kinderen (nu 10 en 7) houden nogal van puzzelen en hebben al meerdere 1000-stukjes-puzzels gemaakt, de eerste denk ik toen oudste vier was. maar de ene puzzel is de andere niet! zo hadden ze eerst een disney-1000-stukjes puzzel, met alle figuren van disney er op. Bijna elk stukje heeft dan wel een herkenbaar gedeelte, is het niet het strikje van Alice in Wonderland dan is het wel een vlek van Tijgetje.

Laatst hebben ze een puzzel van 1000 stukjes gekregen, van een olifant in de woestijn. tsja.... dat is een (bijna) onmogelijke opgave.

overigens vinden wij het ook leuk om op de grote tafel een puzzel neer te leggen en er met z'n allen aan te werken. wie zin heeft gaat even puzzelen, en zo wordt ie in een paar weken langzamerhand gemaakt.

Jillian
Puzzels

Puzzels zijn hier bij vlagen erg geliefd. Meestal maken ze samen puzzels van 1000 of 2000 stukjes. Hoe meer hoe beter. Maar ze maken ze niet in een keer en ze maken ze bovendien vaak samen waardoor ze elkaar helpen en motiveren.

IngridT
Hier ook.

100 of 2000. Groter mag best, maar is wat onpraktisch want past amper op tafel.

Voor kinderen zijn ook de hysterische jan v haasteren strippuzzels erg leuk om te doen. We hebben er stapels van. Ze doen hier vanaf de kleuterleeftijd mee...geen probleem (enige probleem is de kat, die ook dol is op puzzelstukjes...)

Ingrid

dc
Bijna 6

En hij doet puzzels van 360 stukjes alleen. 1000 lijkt me een echte uitdaging!

Cindy
Puzzelfanaat

onze dochter (7) heeft net een puzzel van oma gemaakt van 2.000 stukjes! Ze wil nu dus alleen nog maar grote puzzels, maar die zijn lastig te vinden voor kinderen. Die van Jan van Haasteren zijn leuk?

Vic
Knap hoor

We hebben de puzzel inmiddels anderhalve week liggen, maar dochter wil er alleen aan puzzelen als ik mee doe. Een kwartiertje per dag dus, en dan schiet het niet op ;-(

IngridT
Cindy...

ja die zijn leuk. Google maar eens op wat plaatjes. of kijk op legpuzzels.nl

Cindy
Leuk!

Ziet er inderdaad erg leuk uit!

Onderwerp gesloten

Wat leert je kind in groep 1?

En dit is wat je kind al moet kunnen voor hij naar groep 1 gaat: lees het hier.