Home » Forum » Spel voor meisjes op het strand gezocht

Spel voor meisjes op het strand gezocht

Ben jij al begonnen met seksuele opvoeding?

Of wil je weten hoe je dit kunt aanpakken? Deel jouw ervaringen hier!

6 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
helen
Spel voor meisjes op het strand gezocht

Voor het verjaardagsfeestje van mijn dochtertje die 8 wordt ben ik op zoek naar een leuk spel voor op het strand voor een stuk of tien kinderen. Wie heeft tips?
Alvast bedankt!

inkie1979
Euhm

* met waterbalonnen overgooien (het leukste is om dat te doen als je een deken over een gespannen lijntje doet zodat ze hem niet zien aankomen..en dan met tweetallen.

* wedstrijd zandkasteel bouwen

* twee rijen maken van de kinderen en dan elke rij een beker water later doorgeven van voor naar achter en dan over je hoofd doorgeven...welke rij heeft het snelste zijn beker bij het achterste kind

* twee groepen maken aan het begin twee emmers 1 voor elke groep gevuld met water en een spins, 5 meter verder weer twee emmers deze leeg... kind 1 pakt sons gevuld met water rent naar de lege emmer knijpt spons uit rent terug en geeft spons aan kind twee die doopt hem in het water en rent weer naar emmer knijpt uit, rent terug geeft spons aan volgende enzv...dit een tijdje doen (bijvoorbeeld 5 minuten) wie heeft het meeste water in de emmer verzameld?

* water uit de zee halen met bekeretjes welke groep heeft het meeste water naar de emme rgebracht...

de mogelijkheden zijn divers.. ;)

inkie1979
Euh spins is spons!

het si nog vroeg en mijn handen werken nog niet optimaal geloof ik

inkie1979
Helen

heb je er wat aan??
bedoel je wat anders...
misschien is het leuk als je nog even reageerd!

Helen (een andere:)
Ot

ik snapte het even niet... maar het was niet ik, maar een andere helen..

helen van dit d...
Ben ik weer

bedankt Inkie voor je tips. Had nog niet gedacht aan waterwedstrijdjes, is een goed idee. Ik was eigenlijk op zoek naar zoiets als levend stratego. Geen idee trouwens wat dat is, maar zowel zoon als diochter kwamne terug van schoolreis met het verhaal dat ze een spel hadden gedaan. Zoon levend stratego en dochter iets van een muis en een leeuw en een jager en die moesten elkaar pakken. Maar volgens z + d waren beide spellen geschikt voor een grote groep (25+) en niet voor een man of tien.

Onderwerp gesloten

Wat leert je kind in groep 1?

En dit is wat je kind al moet kunnen voor hij naar groep 1 gaat: lees het hier.