Home » Forum » Talgbultjes op de wangen

Talgbultjes op de wangen

Ben jij al begonnen met seksuele opvoeding?

Of wil je weten hoe je dit kunt aanpakken? Deel jouw ervaringen hier!

3 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
andrea2
Talgbultjes op de wangen

hoi allemaal,

Bij zowel mijn dochter (10) als mijn zoon(8) ontwaar ik sinds een poosje talgbultjes op de wangen. kleine harde bultjes met witte puntjes. Ik vind het een beetje zonde van hun verder mooie velletje en zelf vinden ze het vervelend.

Heeft iemand een idee hoe het komt? Ze hebben allebei juist een wat droge huid dus ze douchen om de dag. En hun gezicht nooit met zeep. Kan het daardoor komen? Het lijkt me toch nog rijkelijk vroeg voor echte jeugdpuistjes...

En dan, wat eraan te doen...ze gaan niet vanzelf weg (want daar wachten we al een poosje op) en ik ben bang om littekentjes te maken. Moet ik met ze naar een schoonheidsspecialiste of heeft iemand nog tips? ?

Groet,

Andrea2

angel3
Ja

zoon heeft het ook en als ik dan wat vaker met mijn hydrtaerende dagcreme smeer bij hem (getsie Maaahaaahaaam) dan wordt het minder. Dus lekker 'vet'houden

Mickey
Klinkt als

... gerstekorreltjes, die gaan inderdaad niet vanzelf weg. Schoonheidsspecialiste kan dat wel, maar helemaal pijnloos is het niet vind ik (ligt er ook een beetje aan waar ze zitten, op je ooglid bv. is nogal vervelend).

Ze zitten vooral op de drogere gedeelten van de huid, smeren helpt inderdaad. Als ik dat niet consequent genoeg doe heb ik ook meer last.

Onderwerp gesloten

Wat leert je kind in groep 1?

En dit is wat je kind al moet kunnen voor hij naar groep 1 gaat: lees het hier.