Home » Forum » Tip voor een kinderfeestje sterrenwacht

Tip voor een kinderfeestje: sterrenwacht

Heeft je baby moeite met doorslapen?

Met deze tips heb je gauw weer een fijne dromer in huis!

5 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
Tia
Tip voor een kinderfeestje: sterrenwacht

Het feestje van onze 9-jarige zoon hebben we gevierd in een sterrenwacht. De kinderen vonden het geweldig. We hebben veel uitleg gekregen, en een mooie presentatie in het Planetarium.
Als klap op de vuurpijl hebben we Saturnus (6 maart) door de telescoop kunnen bekijken en later ook nog de maan. De mensen die er werken zijn heel erg enthousiast en brachten dat erg goed over op de kinderen. Ze werden overal bij betrokken en ze waren muisstil tijdens de uitleg.
We gaan er zeker vaker heen.

Tia

Lena3
Waar?

Wij willen ook graag eens naar een sterrenwacht, maar via internet kunnen we er geen vinden. Waar zijn jullie geweest Tia?

Tia
In heesch

Dat ligt vlakbij Oss in Noord-Brabant. Er zijn er een aantal meer. Als je googlet op sterrenwacht dan vind je een aantal adressen.

In Leiden zit een hele grote.

Groetjes,
Tia

jasset
Er zit er ook één in dordrecht

heeft iemand daar ervaring mee? het lijkt me ook erg leuk.

Plien
Jasset

Daar zijn wij pas geweest met de kids. Het was toen helaas niet mogelijk om door de telescoop te kijken (we waren er overdag) maar de tentoonstelling die ze hebben is leuk, de mensen die het runnen zijn ook erg enthousiast en bereid om van alles te vertellen. Er wordt een mooie film gedraaid en ze hebben ook nog een mooie powerpointpresentatie. Ze doen voor zover ik weet ook kinderfeestjes.

Onderwerp gesloten

Begrijpend lezen: zo wordt het weer leuk

Lees hier tips voor thuis om je kind erbij te helpen.