Home » Forum » Tips voor ouders 2

Tips voor ouders

13 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
Van de (Forum)redactie
Tips voor ouders

We verzamelen tips voor ouders die verspreid worden via Twitter: www.twitter.com/tipsvoorouders

Doe mee!

Schrijf een goede tips voor ouders in 140 tekens (waarover maakt eigenlijk niet uit). Schrijf ze hier op het forum. Een aantal ouders van het Forum zorgen voor de verdere verspreiding via Twitter. Je naam zal niet genoemd worden bij de tip ivm privacy.

Polly Shearman
Tip

Gaat je kind naar groep 1: haal taart bij de bakker en hang de vlag uit! Doorbreek het taboe! de basisschool is een feestje voor kind en ouders!

mirreke
Ehm, polly, taboe?

Ik vond het fantastisch dat mijn kinderen naar school mochten, en zijzelf vonden het ook heerlijk. Ook bij vrienden ervaar ik alleen maar blijdschap en opluchting dat het eindelijk, eindelijk tijd was voor school, omdat de kinderen de hele speelzaal al drie keer zat waren, en toe waren aan echt school. Ik begrijp je zin over taboe dus niet helemaal...

Bastet
Taboe?

Taboe?Welnee,herken ik helemaal niet.

Guinevere
Polly

Ik haal elke dag taart als ik even kinderloos ben. Joehoe!!!

Polly Shearman
Oh jawel taboe

echt heeeel veel mensen die me een "hart onder de riem" willen steken nu ruud naar school is, want het zal zo moeilijk zijn, zo;n leeg huis, en ik zal hem zo missen, en ik zal vast wel even moeten slilkken, en een brok in de keel. Als ik dan met een big smile zeg dat ik zoooooo blij ben dat hij eindelijk weg is thuis.. krijg ik scheve gezichten.. en vind men me een ontaarde moeder....
vaak wel een taboe dus

Pippin
Ja hoor eens....

Hebben jullie het draadje over overgewicht niet gelezen of zo dames.... Al die taarten, dat loopt uit de hand, dat vindt Miriam Lavell echt niet goed hoor, foei foei foei!!!!

Fianna
Pelle

Uiteraard, chocola is gemaakt van de cacaoBOON. Is inderdaad een groente ;)

koentje
Guinevere, dieettip!

haal iedere keer een appel als de kinderen naar school zijn.... als je niet dicht wilt groeien...

Guinevere
Ooooh

Oooh, groei je daar van dicht, van elke dag taart? Ik weet het nog niet of ik ga dichtgroeien, jongste gaat nog niet naar school, bovendien ben ik afgehaakt in het 2 voor 12 draadje (zooo lang). Ik zal overwegen om dan appeltaart te kopen. Heb ik tenminste wat fruit naar binnen.

Polly Shearman
Ik ben zoooo blij

Ik had vanmorgen de vrijheid om in de zeikende regen te gaan rennen buiten!!! hoera!!! dus die taart gaat er wel weer af... en kind is nog steeds blij op school, al vind hij afscheid nemen niet heel fijn..

*bloempje
Hmmm

Vond het eigenlijk best heel erg dat mijn jongste naar school ging...Ben helemaal geen emokip, maar ik zag er zelf erg tegenop. Was zo over hoor, daar niet van...maar ik vond het wel heer erg....

succesmom
De r van relativeren naast regelmaat, rust etc

Naast het feliciteren van het twitter iniatief, van dit forum.

de r van relativeren,niet alles wat er in het gedrag van kinderen te letterlijk nemen,maar relativeren bv op leeftijdfase kind.
regelmaat,ritme,rust,reinheid,respect,richtin,routine,ritueel nog een r

Onderwerp gesloten

Wat leert je kind in groep 1?

En dit is wat je kind al moet kunnen voor hij naar groep 1 gaat: lees het hier.