Home » Forum » Welke deo voor zoon van 9

Welke deo voor zoon van 9?

8 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
bertje1
Welke deo voor zoon van 9?

wie weet er deoderant die heel soft is en ook niet 'stinkt' .. (jongen 9 jaar, die wil echt niet naar iets lekkers ruiken...)
alleen gebruik bij bijv. sporten.

Vera*
?

Na het sporten ga je toch douchen? En dan ben je weer schoon zonder geurtje.

*Sophie*
Sanex...

dermo protector 24 H / 0% alc.

Kleine verpakking, dus makkelijk mee te nemen. Is een platte stick (niet de roller dus), ruikt NIET naar parfum, is heeeel zacht en daardoor NIET irriterend en daarom gebruiken we het hier alle 4 ! O ja, het kost ook nog eens weinig, iets van 3 euro.
http://www.boodschappenxl.nl/shop.aspx?steID=1&catID=350

groetjes, Sophie

bertje1
Vera

ja, zeker, maar tijdens het sporten dan... hij was laatst aan het judoen en toen zei zo'n jochie: je stinkt naar zweet (hahah)... dus tja, ik denk dat de eerste hormonen hier rondzweven..

Fraz
Neutral

zonder geur en kleurstoffen en zonder alcohol. Hier ook maar aangeschafd voor een 9 jarige. Ze ruikt nog wel niet maar wilde ook graag een deo gebruiken na gym (gymt met groep 6,7 en 8).

T&T
Vers zweet stinkt niet!

Dus wat dat manneke geroepen heeft is hooguit een plagerijtje, maar vers zweet is reukloos! het stinkt pas als het opdroogd en oud is, dus als je een uur later nog in je sportkleding rondloopt. Na het sporten lekker douchen is vaak wel genoeg, maar een deo kan een prettige aanvulling zijn. groetjes Tess

Puck2
Sanex

Hier voor een 10-jarige Sanex. Ruikt ook neutral. En vers zweet kan dan wel niet stinken maar als ze na schoolgym geen gelegenheid hebben om zich even op te frissen, laat staan douchen dan is het wel een welkome aanvulling om de rest van de dag een beetje stankloos door te komen.

Puck2
O ja: stick

Hier ook een stick gekocht. De vorige was een roller en ondanks dat hij geheel van plastic was is hij toch kapot gegaan in de gymtas. Dat geeft een zooitje. Dus nu maar een stick gekocht.

Onderwerp gesloten

Wat leert je kind in groep 1?

En dit is wat je kind al moet kunnen voor hij naar groep 1 gaat: lees het hier.