Home » Forum » Welke plaswekker 0

Welke plaswekker

Ben jij al begonnen met seksuele opvoeding?

Of wil je weten hoe je dit kunt aanpakken? Deel jouw ervaringen hier!

8 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
ishtar
Welke plaswekker

Voor zoon van bijna 6,5 'mogen' we een plaswekker aanschaffen. De verzekering vergoedt de plaswekkers van Urifoon, Van Lent en Rodger. Ik heb de sites bekeken en kom er nu niet uit welke het handigst/beste is. Die van Van Lent is een horlogesysteem met snoertje. Dat lijkt mij vrij onhandig, dus heeft eigenlijk al niet mijn voorkeur. De Rodger en de Urifoon, beide snoerloos, zijn wel vergelijkbaar.
Wie heeft er ervaring met een van deze merken? Zoon is een bewegelijke, maar diepe slaper, die ook moeilijk wakker te krijgen is.

100%mama
Roger

Hier is de Roger favo, Urifoon hebben wij nooit gebruikt. Zoon hier heeft een "terug valletje" gehad (groep 3, vakantie....) en dus zijn we weer gestart met de Roger. We zijn nu 3 weken bezig en hij is al 2 weken droog. Ook een zeer vaste slaper, maar wordt toch wakker van het alarm.

Picasso
Ooit

Toen we ooit voor onze oudste serieus naar plaswekkers hebben gekeken leek Rodger na wat research de beste. Uiteindelijk ging het vanzelf goed dus nooit hoeven aanschaffen.

ishtar
Picasso

mag ik vragen wat voor research? Bedoel je ervaringen van anderen?

Picasso
Ishtar

Inderdaad, aantal fora gelezen, veel gegoogeld maar ook gekeken welke plaswekker het meeste werd aangeboden op Marktplaats. En ook gekeken welk merk onze thuiszorgwinkel verkocht, die hebben meestal alleen de goede spullen ;-)

Hendrika64
Urifoon

wij hebben de urifoon zonder draad gebruikt, goede ervaringen mee. Wel het oranje apparaatje waar de batterij in zit voor op de broekje afgeplakt met tape, anders ging het open door draaien van kinderen in hun slaap.

We kregen ook te horen dat er meer gedronken moest worden. Vanaf het moment dat we het drinken bijna verdubbeld hebben, ging het droog worden s'nacht als vanzelf.

Monique D
Ook urifoon

Onze zoon, een toen bijna 8 jarige zeer vaste slaper, heeft ook de draadloze plaswekker van urifoon gebruikt, met snel succes. Het blokje dat op het broekje geklikt moet worden is er inderdaad wel eens afgevallen door het draaien in bed maar met een slip of aansluitende boxershort over het sensorbroekje was dat opgelost. Toen hij een kleine terugval kreeg moesten we inderdaad meer laten drinken overdag maar ook voor het douchen en na het lezen/voor het gaan slapen laten plassen; dus 2 x plassen met een pauze van half uur/3 kwartier, toen waren de bijna-ongelukjes meteen weer verledentijd.

ishtar
We hebben

een rodger gekocht.

Bedankt voor de reacties.

Onderwerp gesloten

Wat leert je kind in groep 1?

En dit is wat je kind al moet kunnen voor hij naar groep 1 gaat: lees het hier.