Home » Forum » Welke strips zijn momenteel populair

Welke strips zijn momenteel populair?

9 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
martine
Welke strips zijn momenteel populair?

Voor een thema "strips" wil ik graag weten welke strips op dit moment populair zijn en/of veel gelezen worden ?? Mijn eigen kids van 6 en 9 lezen vooral Suske & Wiske, Kuifje, Lucky Luke en Donald Duck..... Maar wat lezen jullie kids ? Aan de thema-aktiviteiten gaan kinderen in de leeftijd van 6 tot 12 jaar mee doen.. En we willen natuurlijk graag aansluiten op de belevingswereld van de kids ! Alvast bedankt voor de tips,

Martine

Lynna
Dirk-jan

Mijn kinderen lezen dezelfde strips als die van jou. Maar de leerlingen bij ons op de middelbare lezen het allerliefst Dirk-Jan!

Jujube
Jan

Jan, Jans en de kinderen zijn hier erg populair. En de strips van Urbanus (veel poep- en pieshumor, maar toch leuk) worden ook stukgelezen. Asterix en Obelix zijn ook leuk. En toen de kinderen jonger waren (7 à 8 jaar) lazen ze 'Pol'.
Groet,
Jujube

Sancy
Hier

zijn we in het rijke bezit van meer dan 100 Suske en Wiskes en de complete Astrix en Obelix serie. Donald Duck wordt ook gelezen, meer strips eigenlijk niet. Als ze alles doorploegd hebben, beginnen ze weer opnieuw :-)

Genista
Hier

Suske en Wiske, Jan Jans en de kinderen, Douwe Dabbert en wat ze verder zoal uit de voorraad trekken (de Generaal bijvoorbeeld).

maan.
Heel veel

Heel veel strips zijn populair, oudste is vooral fan van donaldduck en jongste vooral lucky luke.

Jesse_1
Voornamelijk

Bij de 8-jarige staat op nummer 1 Donald Duck.
Verder lezen ze graag Asterix&Obelix, maar ook Suske&Wiske of Lucky Luke of eigenlijk alles wat er aan strips in huis komt ;-).
Jesse

prieeltje
Garfield!

Die van mij is al jaren een grote fan van Garfield (al sinds hij zes is ofzo). Zit vaak hardop te schateren en dan moeten we allemaal dat betreffende stripje lezen (en natuurlijk ook hard meelachen want van Garfield houden we hier in huis allemaal). Verder veel Donald Duck en Asterix en Obelix.

Annet
Yakari

Zoon van 6 leest heel graag de stripboeken van Yakari (is een indianenjongen, boeken liggen in stapels bij de bieb).
Leesniveau is ongeveer avi 5 / 6

Onderwerp gesloten

Wat leert je kind in groep 1?

En dit is wat je kind al moet kunnen voor hij naar groep 1 gaat: lees het hier.