Home » Forum » Kinder feest voor 11 jarige

(kinder) feest voor 11 jarige

20 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
motten
(kinder) feest voor 11 jarige

Mijn zoon wordt over twee weken 11 jaar. Een echt kinderfeestje lijkt me erg kinderachtig. Een fuif daar is hij weer net te klein voor.
Wat voor feestjes houden jullie met jullie kinderen van 11/ 12 jaar?

Marie
Lasergamen

Hiee vonden ze lasergamen op die leeftijd leuk. Natuurlijk zelf ook meedoen! Vinden ze vaak heel stoer om de pappa/mamma te mogen "schieten".

Wij hebben dan wel geen jongens, maar de laaergamefeestjes werden erg gewaardeerd door de genodigden (meisjes en jongens)

Phryne Fisher
11 jaar

Mijn dochter had voor haar 11e verjaardag een zwemfeestje. 12.00 uur beginnen, daar patat eten, en om 16.00 uur iedereen weer thuis brengen. Wij zijn wel van de makkelijke feestjes ;-) Dit jaar moeten we nog iets verzinnen. Ze is in januari 12 geworden, dus het wordt wel tijd. Ben benieuwd naar de andere reacties dus.

motten
vervolg

Mijn zoon is net erg populair in zijn klas en nodigt dan ook maar vier kinderen uit. Met hem en mij erbij zitten we dus op 6 mensen. Dit lijkt me een beetje te weinig voor lasergamen. Dit is idd wel iets waar we aan gedacht hebben. Ook het reptielenhuis is gepasseerd maar is al vol en bowlen daar heeft hij ook niet echt zin in. Ik denk nu eventueel aan gourmetten thuis en dan een leuke film kijken maar vandaag de dag lijkt het wel dat kinderen thuis feestjes niet waarderen. Dus even een dilemma wat we willen gaan doen. En ideeën zijn nog steeds welkom.

swaen
Hier

Wij gingen op verzoek van de 11 jarige uit eten met een paar vriendinnen. Dat was echt heel erg leuk en gezellig. En in vergelijking met andere uithuizige feestjes prima betaalbaar.

Narcis
Graffiti Workshop

Dat is misschien wat. Geen idee hoe duur en waar. Ook leuk dat de kinderen iets mee naar huis kunnen nemen.
Of een slaapfeestje met leuke films via een beamer op de muur.

Wij doen het een beetje om en om, het ene jaar thuis en zelf bedenken en organiseren, het andere jaar ergens anders.

Phryne Fisher
Graffiti

Dat heb ik wel eens gedaan, een graffiti workshop. Ik ben helemaal geen creatieveling maar dat was echt erg leuk.

AnneJ
Lasergamen

Zoon is hier voor zijn verjaardag op die leeftijd ongeveer, einde basisschool, met 1 Buurjongetje wezen lasergamen. Ik ben zelf niet mee naar binnen geweest dus ik weet niet met hoeveel het zou moeten.

Phryne Fisher
Lasergamen

Dat hebben wij ook een keer gedaan. Dochter nodigt altijd vijf kinderen uit, dus ze waren met zijn zessen, en dat ging prima. Drie tegen drie en individueel.

Dendy Pearson
Pretmetrep

Een reptielenfeest thuis. Vorig jaar gedaan. Was heel bijzonder.

Wilgenkatje
Gourmetten

En iets buiten. Speurtocht, hutten bouwen van afvalputje; vuurtje in de vuurkorf en stokbroodjes bakken ( deeg om een stok rollen). Strandwandeling. Burcht bouwen tegen de branding aan en zo lang mogelijk overeind houden. Bingo. Bowlen.

Wat heeft de jarige zelf voor idee?

Jackie
klimmuur

ook leuk?

paper
escape room

Op het laatste feestje van jongste heb ik zelf een escaperoom gemaakt. Sleutels zoeken, codes kraken, attributen verzamelen. Het was een groot succes waar ze (meiden rond de 12) bijna een uur mee bezig zijn geweest.

Inanna
en hier

Zijn we toen dochter 11 werd gaan duiken met perslucht in het zwembad. Daarvoor vrij zwemmen, daarna eten en omkleden.
Toen ze 12 werd zijn we naar een binnenspeeltuin geweest, waar ze ook konden lasergamen en bowlen. Bowlen was geen succes, te saai voor deze kinderen kennelijk. Lasergamen vonden ze geweldig. Ze waren met 6 kinderen en dat was voldoende voor het lasergamen.

Mijntje
hier

Met 11 nog naar een indoor speeltuin. Vonden ze allemaal nog erg leuk. Met 12 naar de Harry Potter Exhibition, met een kleiner gezelschap.

Amsterdamse
Klimmen in klimpark?

Dus geen klimmuur, maar in het bos.
Hebben we hier twee keer gedaan, op die leeftijd en was groot succes. Kan ook met een klein groepje.

Dendy Pearson
Natuurpedagoog

Volgende week heeft zoon zijn kinderfeest in een nabijgelegen natuurgebied. Dan komt er een natuurpedagoog. Gevonden op internet. Hij komt op elke gewenste lokatie. Daarmee gaan ze met messen spelen , klimmen en vooral vies worden gok ik.

Thursday Next
kamperen

wij zijn gaan kamperen, eind groep 6 en begin groep 8 (kind is in de zomer jarig, dit waren dus 2 opeenvolgende verjaardagen). De eerste keer met 3 en de tweede keer met 7 kinderen, op campings met trampoline en zwemgelegenheid. Beide keren een groot succes. Maar ja, dat was dus wel in de zomer...
De jongste is nu bijna 11, die wil een minecraft-feestje geven met vriendinnen die ze alleen van minecraft en skype kent. Extra spannend dus!

Marjoleine64
Wow wat een activiteiten!

Wij hebben voor onze zoons de meeste feestjes thuis georganiseerd. Toen oudste 11 werd was dat een Harry Potter feestje (hij had net deel 1-2-3 gelezen toen). En we hebben een keer een zwemfeestje gedaan, en bij jongste zijn we gaan disco-bowlen. Dat was meer omdat we toen midden in een verbouwing zaten dan iets anders... Later op het VO nog een keer een filmavond, beamer op de muur, popcorn erbij...

Jongste heeft bij vriendjes ook wel bijzondere activiteiten gedaan, een keer sumo-worstelen was erg leuk op die leeftijd. En met het voetbalteam een keer duiken, en een keer 'survival' op hoog niveau (bij de KMA, tokkelbaan vanaf de 5e verdieping).

Blossom
Zoon

Bios toen hij tien werd, springen in zo'n trampolinepark toen hij elf werd.

Leerachterstand wegwerken, hoe doe je dat?!

Lees hier of je kind een achterstand heeft en wat je kunt doen.