Ben jij eigenlijk voorbereid op het ouderschap en je baby? Dit kun je doen
Puberteit Puberteit

Puberteit

Lees ook op
alex

alex

06-11-2008 om 11:50

'meisje dronken voeren voor seks heel normaal

Omdat op dit forum vooral moeders komen, kan het geen kwaad om het romantische beeld, dat zij gezien de reacties op mijn bijdrage hier, van de liefde tussen twee pubers hebbben, wat bij te stellen. Vaders weten zich vaak nog wel te herinneren uit hun jeugd hoe jongens toen over meiden dachten. Hoewel dat nog veel beschaafder was dan nu. Jongens krijgen hedentendage door de porno op het internet en de seksueel getinte videoclips helemaal een raar beeld van liefde en seks en helaas gaan ze zich daar ook vaak naar gedragen.

http://www.telegraaf.nl/buitenland/2393365/__Jongens_gaan_ver_voor_seks__.html?p=3,3

AMSTERDAM - Jongens vinden geen enkel probleem om meisjes dronken te voeren om ze sneller in bed te krijgen, zo blijkt uit Brits onderzoek.

Volgens de wetenschappers van de universiteit van Sheffield hebben jongens en meisjes tussen 14 en 16 jaar een totaal andere kijk op het tot stand komen van seks.

Meisjes hebben er een heel romantisch beeld bij en willen op z´n minst empathie voor een jongen voelen. Ze denken ook dat een jongen die seks wil, empathie voor hen heeft. Veder proberen de meisjes zich te verplaatsen in de gevoelens van de jongen. "Maar ze ervaren ook een druk om seks te hebben", aldus onderzoeker Mark Hayter.

Dat kan goed kloppen, want hun mannelijke leeftijdgenoten bekommeren zich tijdens het flirten allerminst om de mening van het meisje. Ze zijn vooral bezig met het bereiken van hun doel, namelijk het hebben van seks. En als ze daar het meisje dronken voor moeten voeren, zien ze daar geen kwaad in. Want ze zeggen zelf duidelijk de lijn tussen een beetje pushen en een meisje verkrachten goed te kennen.

Naar laatste reactie
Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.
Jolanda123

Jolanda123

06-11-2008 om 12:33

De oplossing voor deze problematiek.

Verbied de onderzoekers hun onderzoeken te doen.
dan wordt het niet gesignaleerd, en is er dus ook geen probleem, en kan alex rustig slapen.

En voor deze onderzoekers? Simpel.
Die mogen als straf een onderzoek doen naar het sexleven van de eend, en een vergelijking maken met de jeugd.

Dan zullen ze leren dat vrouwtje eenden regelmatig verzopen worden door de woerden, en dan komt er een jubelend rapport uit over de jeugd van tegenwoordig.
Dat concluderen zij dat de jeugd van tegenwoordig de meisjes/vrouwen niet verkrachten in een sloot, en dat zij ook de meisjes/vrouwen niet verdrinken tijdens de daad.

Kan Alex ook rustig slapen.

Jolanda

Kaaskopje

Kaaskopje

06-11-2008 om 13:50

Al zo oud als de romeinen

Okee, over de rol van sommige videoclips is al heel wat gezegd, dat geeft niet het juiste voorbeeld. Maar meisjes dronken voeren voor de lol en meer gebeurt al zo lang als ik daar kijk op heb en ook voor mijn tijd gebeurde dat al. Dat Britse onderzoek had misschien beter onderzoek naar andere problemen kunnen doen. Bijvoorbeeld hoe het kan dat sommige jongens zo'n verknipt beeld hebben van hoe ze aan seks moeten komen. Totaal geen respect hebben voor meisjes. Wat voor achtergrond hebben jongens en mannen die menen te mogen pakken wat ze pakken kunnen? Dat is ook al zo oud als de geschiedenis overigens, maar de hedendaagse beschaving heeft toch andere regels.
Ik denk hierbij ook aan de film waarin Jodie Foster meespeelde, The Accused. Ze ging daarin wat uitdagend gekleed. De vraag die daardoor oprees was 'mogen jongens/mannen een korte rok als uitnodiging zien of hebben ze gewoon met hun takken van vrouwen af te blijven?

5%Alcohol

5%Alcohol

06-11-2008 om 14:16

Hoeveel % denkt er zo over?

Dat staat er dan weer niet bij hé.
In mijn jeugd ( was het net zo, mijn maagdelijkheid heb ik verloren toen ik dronken was. Totaal niets nieuws dat het nu nog zo gebeurt. Ik zeg niet dat het goed was/is maar het gebeurt.
Alex laat altijd zo blijken dat meisjes kwetsbare poppetjes zijn en jongens zijn oversekste monsters. Het vooroordeel staat vast.

Je loopt eeuwen achter

alex,in de oertijd werden vrouwen niet eens dronken gevoerd,ze werden gewoon aan hun haren de grot ingesleept.
in mijn moeders tijd(1934)werden vrouwen ook tot seks gedwongen,door hun eigen man,dat viel onder de noemer: *echtelijke plicht*
en in mijn tijd( ook al zo,n 30 jaar geleden)werden meisjes ook al dronken gevoerd hoor.
dank zij de emancipatie van de vrouw ,zijn de meiden van tegenwoordig een stuk assertiever,die bijten echt wel van zich af,die laten zich niet dronken voeren.
dus je brengt oud nieuws,doe eens gek,kom eens met iets nieuws.

reina

reina

06-11-2008 om 16:46

Tja

Er is absoluut een groep die zo denkt en doet, maar gelukkig is het merendeel van onze pubers ook erg geschokt door dit soort praktijken. Om dat te weten heb ik geen telegraaf- en internetonderzoeksuitslagen nodig, ik spreek pubers ...

Sus-anne

"die laten zich niet dronken voeren"

Oh ja wel hoor, die laten zich ook dronken voeren. Maar dan met het verschil dat ze prima denken te weten wat ze doen en dat ook maar al te graag willen

reina

reina

07-11-2008 om 12:56

Alex

Alex: "En denk je nu echt dat die pubers jou alles zullen vertellen? " Nee, natuurlijk vertellen ze me niet alles, maar wel veel, veel meer dan aan hun ouders bijvoorbeeld.
En Alex, denk jij nou echt dat ze aan de onderzoekers alles vertellen, ook tegen hen worden dingen verzwegen óf juist aangedikt, lekker stoer....
Als je goed leest, maar ik weet dat dat jouw sterkste kant niet is, dan schrijf ik ook dat er een groep is bij wie het voorkomt. Gelukkig zijn veel 13-jarige meisjes nu heel wat assertiever dan veel 16-jarige mensen 'vroeger'.

Alex

alex: die al seks hebben gehad is 32% bij de eerste keer overgehaald. Een verhullend woord voor verkracht.

Overgehaald worden voor seks is heel wat anders dan verkracht worden.

ik bied jou een gebakje aan,jij weigert,ik haal je over om het toch maar op te eten,heb ik jou dan gedwongen?
wel nee ,je overdrijft.
en ik weet dat het voorkomt ,dat meisjes gedwongen worden ,maar dat komt al eeuwen voor en bovendien is het maar een heel klein percentage.

Tirza G.

Tirza G.

07-11-2008 om 22:53

Ennnnn in retrospectief

Ook nog. Als ik goed, lang en diep nadenk heb ik ook wel seksuele ervaringen gehad die ik nu niet meer zou willen hebben. Het zou me wel goed uitkomen om de verantwoordelijkheid daarvoor buiten mezelf te leggen. Ach ja, ik was nog zo jong, hij heeft me overgehaald. Me zole. Op dat moment waren mijn motieven ook heel wat minder romantisch dan dat ik mezelf wijsmaak.

Tirza

tonny

tonny

08-11-2008 om 08:42

Ach, die alcohol

die verdoezelt zeer veel grenzen en helaas niet alleen bij pubermeisjes/jongens.

De wereld zou er anders uitzien met meer nuchtere mensen.

Ben niet principieel tegen alhohol hoor, maar ik zet wel vraagtekens bij de vele momenten van samenzijn die pas leuk worden als er gedronken wordt. Hoe komt dat toch? Te weinig zelfvertrouwen, te verlegen, te onzeker, te bang te zeggen wat je bezighoudt?

tonny

reina

reina

08-11-2008 om 16:03

Alex

Als een jongen en een meisje beiden onder de 16 zijn en sex met elkaar hebben verkrachten ze elkaar in jouw zienswijze. Kunnen ze tegelijkertijd aangifte gaan doen, da's wel handig.

Fraz

Fraz

08-11-2008 om 18:30

of als ze allebei dronken zijn.

Kaaskopje

Kaaskopje

08-11-2008 om 19:09

Oeps

snel nog even aangifte doen...

ladydi

ladydi

08-11-2008 om 23:44

Alex

Ik reageeer normaal gezien nooit op een tekst van alex. Die denkt toch dat hij zijn kinderen indien hij er heeft de beste opvoeding heeft gegeven. dus ...
Moest er nu eens niemand meer reageren op de berichten van alex dan zou hij hier niet verder meer de vervelende kleine jongen moeten zijn.
ADIEU ALEX TOT NOOIT MEER HOOP IK

Ha dat wordt lachen

Hallo oom agent ,wij zijn Kim en Pim en we hebben seks gehad met elkaar.
we hadden allebei eerst een biertje gedronken en daarna wilden we graag vrijen.
maar ja ,omdat we nog geen zestien zijn komen we toch maar even aangifte doen van elkaars misdaad.
woehahaha ,ik zie het helemaal voor me!

Dropke

Dropke

09-11-2008 om 18:12

Sex met een borrel op

Nooit geweten dat er dan aangifte gedaan kan worden. Zal in het vervolg manlief even waarschuwen...als ik een borrel op heb, kan ik je aangeven !!! Hahahah... )) Sex onder de 16 is altijd een verkrachting ??? Oke, dan ben ik ook verkracht en vond het nog prettig ook. Belachelijk !! Verkrachting is gedwongen sex, terwijl een ander absoluut niet wilde. Misbruik maken van een situatie...ja dat zou kunnen, maar dat was "vroeger" niet anders dan nu. En alcohol consumeer je toch echt zelf. Pas als er wat in het drankje gedaan wordt ben ik het met je eens, Alex. En ja, ik heb ook wel eens dingen gedaan (met alcohol) waar ik achteraf niet zo blij mee was, maar dat was toch echt : Eigen schuld, dikke bult ! Een ander dan aangeven ..???!!!

gr Dropke

Roos

Roos

10-11-2008 om 00:33

Huh?

Snap de lacherigheid niet zo geloof ik. Alex heeft nu toch gewoon gelijk? Of je het er nou mee eens bent of niet, seks met kinderen onder de 16 is strafbaar volgens de wet....
Roos

Alex gewetensvraag

alex,jouw dochter komt je vertellen:papa ik ben zo verliefd op x ,we kennen elkaar nu al een maand en we hebben seks gehad.
dochter en vriend zijn 15 jaar.
ga jij dan tegen je dochter zeggen:
nou kind ,dan wordt het nu tijd voor een aangifte ,want jij en je vriendje hebben een stafbaar feit gepleegd.
kom op nou Alex ,doe eens niet zo naief ,kijk naar de echte wereld,( wat waarschijnlijk heel erg moeilijk is voor jou) en trek dan je conclusies.

ps ik vraag me trouwens af of je deze voorstelling van je dochter kan maken,want jouw dochter heeft natuurlijk nooit gepubert,en is zeker als maagd het huwelijk in gegaan(dat kan niet anders met zo,n geweldige opvoeder als Pa)

Nou dan

Nou Alex,dan zijn we er toch,ik vraag me af,WAT ZEUR JE DAN NU NOG???????

tonny

tonny

11-11-2008 om 14:28

Wetteksten

ach, zeuren, zeuren... Alex laat alleen even zien hoe een en ander in de Nederlandse wet is vastgelegd en dat die kennelijk strenger is dan de opvatting van veel mensen anno nu.

tonny

Roos

Roos

11-11-2008 om 22:06

Nee

Natuurlijk zou ik dan geen aangifte doen, maar Alex zegt ook nergens dat hij dat zou doen! Hij citeert alleen een wettekst.
Roos

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.