Ben jij eigenlijk voorbereid op het ouderschap en je baby? Dit kun je doen
Jongvolwassen Jongvolwassen

Jongvolwassen

Lees ook op
claudia

claudia

14-01-2015 om 13:51

acne modellen gezocht

Mijn dochter doet een opleiding schoonheidsspecialiste in Utrecht.
voor haar acne examen op 2 maart is ze op zoek naar modellen.
Vandaar dat is hier een oproep doe want acne komt bij jongvolwassen veel voor. Heeft u of kent u iemand die onder zit en wil graag model zijn en heeft die persoon minimaal 5 acnepuisten en 5 comedonen , meeeters mail dan met recente foto naar [email protected]

sorry dat ik hier een oproep doe, we zijn ten einde raad ,want als ze geen model heeft mag ze geen examen doen en komt haar vervolg opleiding hbo in de gevaren zone..

Alvast bedankt

Barvaux

Barvaux

14-01-2015 om 14:56

uhh

Hoe weet je dat je over anderhalve maand minimaal 5 van dit en 5 van dat hebt? Verder zit die leeftijd die dag op school. Hoe laat moeten ze er zijn?

Sawo

Sawo

14-01-2015 om 17:11

en schiet het model er ook iets mee op?

Zie mijn titel

Krijgen ze een goed advies, een behandeling....

Ulla

Ulla

14-01-2015 om 19:57

Grapje zeker

De oproep komt in ieder geval erg eigenaardig over (iemand die onder zit, minimaal 5 acnépuisten, etc.). En meteen een foto mailen? Weird!

claudia

claudia

15-01-2015 om 08:40

antwoord op de reactie

Barvaux , op die dag van de examen is te hopen dat de model aan de examen eisen voldoet.. vaak heb je ook een reserve model. We hopen als ze een model heeft gevonden ook op die dag aan de eisen voldoet.

de examen is rond 7 uur , nader info volgt

Sawo, de model krijgt advies en een gratis behandeling

Ulla, is geen grapje , ze zoekt echt een model anders geen examen , geen vervolg opleiding naar hbo. Foto is alleen je acne zo dat ze kan zien of de acne goed is voor haar examen. Ze wil zeker weten dat model geschikt is.

Ulla

Ulla

15-01-2015 om 10:28

Sorry

OK, sorry dan. Ik dacht echt dat het een grap was, zo van 'eens even kijken wie er allemaal zo gek is om een foto van zichzelf met acné op te sturen'.

Helaas kan ik je niet helpen. Succes.

Barvaux

Barvaux

15-01-2015 om 11:24

tja

Gewoon veel pubers opzoeken via facebook, sportverenigingen etc. Ik zie er genoeg lopen met acne, gisteren nog op de open avond voor de HBO

Barvaux

Barvaux

15-01-2015 om 11:25

oja

En ik denk dat je dus juist de laatste weken moet zoeken, in de vakantie ervoor dus want zo ver van tevoren weet je echt niet of je gezicht goed is. Laat haar met een kaartje met uitleg en mailadres in een winkelcentrum in de buurt van de school gaan staan.

claudia

claudia

15-01-2015 om 14:07

antwoord terug op de reactie

Ulla, dank je wel en ik begrijp je reactie ook wel, er word de gekste dingen op internet gevraagd..

Barvaux, klopt helemaal wat je zegt, maar voor haar rust en zekerheid om op tijd te zoeken,omdat de examen eisen zo streng is.. geen model geen examen. en dank u wel voor de tip, daar zijn we ook mee bezig.

Bianco

Bianco

16-01-2015 om 12:26

zet

er idd zoveel mogelijk op je lijst, want je zult zien dat aan het einde er niet genoeg puisten zijn, je model niet komt opdagen, afbelt enz. En laat ze die mensen in de laatste week voor het examen nogmaals contacteren dat ze echt komen.
Mijn dochter had hetzelfde probleem met modellen voor visagie, was echt een ramp.

Katniss

Katniss

16-01-2015 om 13:42

Hoe het over 5 weken is

Ik denk dat de meeste pubers hopen dat ze over anderhalve maand allemaal weg zijn, maar dat dat meestal ijdele hoop is Zelf kan ik je (gelukkig) niet helpen want ik heb ook wel eens goede dagen met maar 2 pukkels.

claudia

claudia

16-01-2015 om 14:39

antwoord op de reacties

Hoi bianco,en katniss

Dank je voor de info dat zullen we zeker doen. Daarom zoeken we op tijd en hopen als die gene onder zit ook ook op 2 maart genoeg heeft.. en proberen ook een reserve model de krijgen als 1 niet goed is dat de andere wel kan.. want wat katniss zegt je heb goede dagen en slechte dagen. Me dochter heeft er zelf last van ,ze weet dat dat ook kan gebeuren.. is altijd een moment opname ...

Meike peeterd

Meike peeterd

02-09-2015 om 17:53

acne modellen gezocht

Goedemiddag allemaal

Voor de opleiding allroundschoonheidsspecialiste heb ik dit jaar acne modellen nodig!ken je iemand diengraag mee wil if heb je zelf intressen stuur me dan even een mailtje ([email protected])

De acne mag op de rug en het gezicht voorkomen en de behandeling is geheel gratis

Waar summa college eindhoven
Wanneer dinsdag avond om 7 uur of om half 6

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.