Huis, Tuin en Keuken Huis, Tuin en Keuken

Huis, Tuin en Keuken

Bewaren oliebollenbeslag

Ik wil morgen de oliebollen in etappes maken, dus 's middags wat en 's avonds wat. Kan ik het beslag in 1 keer maken en laten staan of gaat dat niet?

En ik wil ze echt niet in 1 keer bakken, vers uit de pan vind ik ze het allerlekkerst!

Groetjes,
V.M.

Naar laatste reactie
Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.

Denk van niet

Het beslag gaat vast enorm inzakken als je het probeert te bewaren. Zit er maar een ding op: toch 2 keer beslag maken...
Bij mij zijn ze net uit de olie! Mmmmmmm.

V.M.

V.M.

31-12-2008 om 16:40 Topicstarter

Toch maar in 1x

Ik heb alles toch maar in een keer gebakken en wij zitten ons nu heerlijk vol te eten.
Jammer voor mijn man, heeft hij de iets mindere verse variant haha!

Miss M®

Miss M®

31-12-2008 om 20:25

In de oven...

... verwarmen en je rijgt nét zulke lekkere oliebollen als wanneer je ze net uit de olie hebt gehaald.
Oven voorverwarmen op 150 graden Celsius, oliebollen 10 minuutjes verwarmen en voila!
Hopelijk ben ik nog op tijd en kan je man smikkelen van 'verse' oliebollen!
Groet, Miss M.

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.