Huis, Tuin en Keuken Huis, Tuin en Keuken

Huis, Tuin en Keuken

annabel68

annabel68

11-04-2013 om 19:49

Nieuwe keuken


Wel panelen

Wij hebben ook net een nieuwe keuken, nou ja, inmiddels al weer een half jaar en ik zou nooit meer zonder al die grote lades willen. Verder hebben wij wel deurtjes met houten panelen. Nooit last met schoonmaken. We hebben een keramieken werkblad, heerlijk. Je kunt er alles opzetten, maakt niet uit hoe heet het is en het is krasvast. Heeft een betonlook. Verder is onze trots het Boretti fornuis van 90 cm met een frytop. Een geweldige bakplaat die erg veel gebruikt wordt.
Een aparte combimagnetron is ook erg fijn. Als luxe-artikel wilde ik graag een ingebouwde koffiemachine. Hoewel ik geen koffie drink, wordt er flink gebruik van gemaakt door mijn man, en ja, het oog wil ook wat .

En o ja, we hebben niet een echte apothekerskast, maar wel een extra grote kast met daarin uittrekbare lades. GEWELDIG

Succes met uitzoeken, dat vond ik nog het lastigste van alles.

Charlotte

marco

marco

10-02-2014 om 16:21

keukenblad

ik had laatst nog gekeken voor keukenbladen en op http://aanrechtblad-composiet.nl/keukenblad zag ik wel aardige keukenbladen staan. wellicht wel een goeie tip voor de gene die geïnteresseerd zijn

Pedro

Pedro

08-04-2014 om 22:22

Zelf ook bezig met een nieuwe keuken

Qua kookplaat zijn we gegaan voor een 4-pits inductie icm een 2-pits gasplaatje in het kader het beste van twee werelden.
Voor een overzicht van de diverse kookplaten: http://huis-en-tuin.infonu.nl/diversen/128431-de-vijf-types-kookplaten-wat-zijn-de-verschillen.html

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.