Off-topic discussies Off-topic discussies

Off-topic discussies

Marleen

Marleen

12-11-2010 om 20:56

Dingen die ik me afvraag over amerika (in films en series)


Naar laatste reactie
Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.

Polly

Mijn gynaecoloog doet mijn jaarlijkse uitstrijkje, dat heeft niets met die bevalling te maken. Verder zorgt hij voor een verwijsbriefje voor een mammogram. Hier krijg je elk jaar na je 35e een uitstrijkje en na je 40e een mammogram.

Groetjes, Muusje

Pelle

Ik weet niks van de opleiding die artsen hier krijgen, maar kinderartsen zijn hier ook voor de griepjes en alle andere kleinere kwalen waar men in Nederland normaal voor naar de huisarts gaan. Je hebt hier ook geen cb, voor de inentingen en controles ga je ook naar een kinderarts. Zodra iets wat 'moeilijker' wordt, word je doorverwezen naar een echte specialist. Wij zijn bv naar een pediatric orthopedic surgeon doorverwezen omdat de kinderarts vond dat de beentjes van onze zoon te krom waren. Die mij gelukkig groot gelijk gaf en vertelde dat hij daar wel overheen zou groeien. (Zijn benen zijn nu kaarsrecht.)

Dat is overigens wel moeilijk hier, ze schrijven hier zo snel paardenmiddelen voor, dat je soms aan je Nederlandse boerenverstand gaat twijfelen. Gelukkig hebben we het internet en medici in de familie (en vertrouwen in ons gezonde verstand.)

Groetjes, Muusje

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.