Onderzoeks-oproepen en enquêtes Onderzoeks-oproepen en enquêtes

Onderzoeks-oproepen en enquêtes

Gezocht: Hulp met afstuderen (10-15 min)

Hallo lieve allemaal,

Voordat ik begin zal ik mij even voorstellen. Mijn naam is Floortje en ik ben 21 jaar. Ik ben derdejaars Psychologie studente. Op het moment ben ik bezig met mijn scriptie en hiervoor is mijn team opzoek naar ouders.

Wij kwamen deze site op het spoor en zagen dat er veel betrokken ouders dit forum bezoeken. Veel verschillende topics met interessante informatie met betrekking tot ons onderzoek.

De maatschappij van tegenwoordig groeit snel in alle aspecten. Van ouders wordt er veel verwacht bovenop het traditionele takenpakket van een ouder. Het is waarschijnlijk dat deze bijkomende verwachtingen en taken ook wat doet met een mens, maar wat precies is nog onduidelijk. Dit willen wij graag onderzoeken.

Voor ons onderzoek zijn wij op zoek naar:
- Werkende koppels (minimaal 20u per week)
- Die een heteroseksuele relatie hebben
- Met minimaal een kind onder de 12

Wij zijn ons op de hoogte dat juist deze mensen het erg druk hebben, en wij hebben moeite met het in contact komen met deze groep. Wij naderen onze deadline en zijn nog niet op de helft van ons benodigd aantal deelnemers.

Hopelijk zouden jullie ons hiermee willen helpen, anders zijn wij wellicht niet in staat om onze afstudeerscriptie te voltooien. Alvast hartelijk dank voor de moeite!

https://nlpsych.eu.qualtrics.com/jfe/form/SV_bOugKh1Wxt15Y3P
--> U kunt de voorkeurstaal rechtsboven veranderen naar Nederlands.

Voor eventuele vragen ben ik te bereiken op: [email protected]

Groetjes,

Floortje

PS: U maakt met deelname kans op een boekenbon t.w.v. 25 euro!

Nog gelukt met je onderzoek?

Is het nog gelukt met genoeg respondenten krijgen voor je scriptieonderzoek? Voor een artikel voor op de website Scribbr ( https://www.scribbr.nl/nakijken/nederlands/ ) ben ik namelijk op zoek naar de meest effectieve manieren om respondenten te krijgen. Ik vraag me dus af hoeveel extra reacties je hebt gehad na het posten op dit forum. Bedankt!

Vraag aan de personen op dit forum: Vullen jullie dit soort enquêtes in?

Resultaten

Ik vraag me eigenlijk hetzelfde af. Ik ben bezig voor artikelen over scripties voor Scriptium (https://www.scriptium.nl/scriptie-nakijken-2/) en wilde graag weten hoe je nu uiteindelijk aan de respondenten bent gekomen!

mijk

mijk

04-12-2018 om 13:20

Ik vul ze vaak wel in.

Als het verzoek beleefd in fatsoenlijk nederlands gedaan wordt. Als een enquete heel goed of heel slecht is wordt er hier vaak op gereageerd. Als mensen lovend zijn vul ik extra vlot in.

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.