Ben jij eigenlijk voorbereid op het ouderschap en je baby? Dit kun je doen
Onderzoeks-oproepen en enquêtes Onderzoeks-oproepen en enquêtes

Onderzoeks-oproepen en enquêtes

cdhku

cdhku

07-11-2016 om 20:13

onderzoek depressie bij jongeren

Beste forumbezoeker,

Bent u ouder van een adolescent in de leeftijd van 12 tot en met 22 jaar met een depressieve stoornis? Dan zijn wij op zoek naar u!

Op dit moment zijn wij, onderzoekers van Innovatie Studio van de HKU, bezig met het uitvoeren van een marktonderzoek voor de zorgapplicatie IRIS. IRIS wordt ontwikkeld door de Innovatie Studio van de HKU, in samenwerking met het Universitair Medisch Centrum Utrecht en staat voor Identifying Risk, Increasing Strenght. De app is bedoeld om een (kans op een) depressieve stoornis onder adolescenten in een vroeg stadium te kunnen detecteren, en om de copingstrategie van adolescenten die daadwerkelijk een depressieve stoornis hebben te veranderen van een passieve in een actieve strategie.

Het doel van dit onderzoek is om in kaart te brengen in hoeverre er behoefte is aan de app IRIS. Hierbij kunnen wij uw hulp goed gebruiken. Door onderstaande enquête in te vullen, levert u een waardevolle bijdrage aan ons onderzoek. De enquête is volledig anoniem en gemakkelijk in circa 5 minuten in te vullen.

https://nl.surveymonkey.com/r/CD23MBL

U zou ons nóg beter helpen als u uw kind ook een enquête in zou laten vullen. Onderstaande link verwijst naar een vragenlijst voor adolescenten met een depressieve stoornis. Ook deze enquête is volledig anoniem.

https://nl.surveymonkey.com/r/CYK8GQX

Bedankt voor uw hulp!

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.