Baby Essentials: 10x items die je leven fijner maken
Onderzoeks-oproepen en enquêtes Onderzoeks-oproepen en enquêtes

Onderzoeks-oproepen en enquêtes

Spontaan gebroken vliezen

Voor ons afstudeeronderzoek zijn wij op zoek naar vrouwen waarbij de bevalling is begonnen met het breken van de vliezen (zonder direct weeën).

Ken jij iemand waar de bevalling op deze manier begonnen is (het liefst niet langer dan één jaar geleden)? Of is jouw bevalling zelf zo begonnen (het liefst niet langer dan één jaar geleden)? Dan willen wij jou graag uitnodigen voor een interview.

Het interview duurt ongeveer een uur en wij kunnen voor het interview naar jou toe komen. De gegevens zullen anoniem verwerkt worden.
Met de interviews willen wij gaan kijken naar het bezoek dat de verloskundige wel of niet aflegt na het breken van de vliezen en de ervaring van de vrouw.

Je kunt contact opnemen via het emailadres: [email protected](ook bij twijfel over het verloop van de bevalling kun je contact opnemen).

Weet jij toevallig nog iemand waarbij de bevalling is begonnen met gebroken vliezen dan kunnen zij ook contact opnemen via bovenstaand emailadres.

Jullie zouden ons hiermee heel erg helpen!

Tamara van den Bulk en Tamara Fennema

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.