Ben jij eigenlijk voorbereid op het ouderschap en je baby? Dit kun je doen
Onderzoeks-oproepen en enquêtes Onderzoeks-oproepen en enquêtes

Onderzoeks-oproepen en enquêtes

Voor een beter begrip van nieuw samengestelde gezinnen

Dag iedereen,

Door de universiteit van Gent wordt een grootschalig onderzoek opgezet om te achterhalen welke processen ten grondslag liggen aan de vorming van nieuw samengestelde gezinnen. Wij trachten een beeld te krijgen op de factoren die bijdragen tot het welbevinden van elk gezinslid. Via deze positieve benadering brengen wij in kaart welke zaken mee bepalen dat vele nsg'en zeer tevreden zijn en waarom andere het moeilijker hebben. Met behulp van deze kennis zouden, in de toekomst, gezinnen die het moeilijk hebben beter geholpen kunnen worden.

Om zulk onderzoek op verantwoorde wijze uit te voeren zijn een heel aantal nsg'en nodig die bereid zijn om een aantal vragenlijsten online in te vullen. Deze gezinnen moeten wel aan enkele voorwaarden voldoen. Eén van de twee partners moet twee kinderen hebben tussen elf en zestien jaar (tot en met). Er mogen ook meer gezinsleden aanwezig zijn, maar deze hoeven niet mee te doen aan het onderzoek.

Maak je deel uit van een nieuw samengestelde gezin en willen jij en je drie andere gezinsleden deelnemen aan dit onderzoek, druk dan op onderstaande link:

http://mkestemo.limequery.com/index.php/768481/lang-nl

Alvast zeer bedankt!

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.