Home » Forum » Bloggen uit het buitenland

Bloggen uit het buitenland

7 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
maricarmen
Bloggen uit het buitenland

zijn er ook Nederlandse mensen die bloggen uit het buitenland?

ik weet niet of dit interessant is maar misschien is deze link wel een leuk voorbeeld:

vrouwen die bloggen over de gehele wereld over het leven in een gastland.

http://www.expatwomen.com/expatblog/

Sylvia
Expat blogging

Heel veel Nederlandse en Vlaamse bloggers kun je terugvinden op www.expat-blogging.blogspot.com
Voor Nederlandse bloggers in Amerika kun je ook een lijst per staat terugvinden op het forum van www.allesamerika.com onder het kopje emigreren naar Amerika.

Sylvia
Wereldexpat

Oja, nog vergeten: er is ook een overzicht met bloggers terug te vinden op de site van www.wereldexpat.nl

dirksmama
Poeh geen tijd voor

Nou voor bloggen heb ik dus ECHT geen tijd!

Sylvia
Ook positief

Goh wat negatief zeg dirksmama! Bloggen kan ook juist je leven verrijken, je een kijkje geven in iemand anders z'n (buitenlandse) leven waardoor je jezelf beter of makkelijker kunt voorbereiden bij een eventueel vertrek naar het buitenland. Ik heb er zelf erg veel aan gehad om voor ons vertrek naar Amerika een aantal blogs regelmatig te lezen van lotgenoten die al in Amerika zaten en heb mij daardoor beter kunnen voorbereiden op bepaalde zaken. Ook heb ik er goede contacten/vriendinnen aan over gehouden, met veel daarvan heb ik regelmatig mailcontact zelfs nadat ze waren vertrokken uit Amerika.
Verder is het als je zelf blogt voor de achterblijvende familie ontzettend leuk om zo een beetje te lezen en te zien hoe het gaat.
Geen tijd vindt ik altijd zo'n smoes..... geen zin zul je bedoelen.

dirksmama
Nou nou

Mijn ervaring met blggen is juist dat het tijdvretend is en weinig toevoegt wat mij betreft. Ik ben ook nog maar weinig persoonlijke blogs tegengekomen die ik nou echt te moeite van het bijhouden en lezen waard vond hoor. Maar goed, ik ben nog van de usenet-generatie.

Daarnaast: niet het hele wijde web hoeft van al mijn beslommeringen te weten. Contact houdt ik via e-mail, familie en vrienden krijgen persoonlijk info van me, op maat. Past ook beter bij onze bandbreedte.

Maaike
Leuk, blogs van buitenlanders in nl!

Hoi!

Ik heb even kort gekeken en zag ook buitenlandse (Amerikaanse) vrouwen die expat zijn in Nederland. Leuk om te lezen wat zij van ons landje vinden!

Maaike

Onderwerp gesloten