Buitenland Buitenland

Buitenland

picobello

picobello

29-04-2009 om 11:35

Erkennen diploma

wat een gedoe, heb ik eindelijk een leuke baan gevonden, sollicitatie oke, ketst het af omdat het diploma niet overeenkomt met het niveau van de diploma's uit het wallonie. genoeg ervaring, genoeg opleidingen, buiten dat de school niemand anders kan vinden, zou toch overtuigend genoeg moeten zijn.
Baal ervan. Ben nu maar aan het rond zoeken of ik niet een aanvullende opleiding kan gaan doen, maar de kosten zijn niet misselijk als je geen " student" meer bent en dat juist, ik ga werken om de financien weer een beetje op orde te krijgen. Hoezo europa één.
Heeft er nog meer iemand problemen gehad met erkennen van diploma's en hoe is dit opgelost??

Naar laatste reactie
Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.
neteret mut

neteret mut

29-04-2009 om 17:45

Geen problemen gehad

wel stond er vandaag in de Standaard een artikel over deze problemen. Mijn man moest wel een aanvullend examentje doen. Er moet ook een instituut zijn dat in verklaringen van diploma's ( echtheid en vergelijking) gespecialiseerd is. Ik weet zo niet meer hoe dat heet maar dat is via emigratiesites wel te vinden. bv startpaginadochters : emigratie .pagina ofzo

In groningen

Nuffic coordineert dit voor Nederlandse diploma's.

Net akkoord over gesloten

Kijk even op de NRC-site. Er is recentelijk een accoord gesloten tussen Nederland en Belgie over wederzijdse diploma-erkenning.

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.