Home » Forum » Koninginnedag in londen

Koninginnedag in londen

White noise helpt je baby slapen!

Lees in dit artikel hoe het werkt én hoe je ermee aan de slag kunt.

 

5 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
Petal
Koninginnedag in londen

Ik zag toevallig in de krant dat er weer koninginnedag in Londen is dit weekend, zaterdag 18 april vanaf 12 uur.

http://www.holland.com/uk/hollandhouse2009/holland_house_programme.jsp

Wij zijn vorig jaar geweest en het was heel gezellig. Hopelijk gaan wij dus weer lekker patatjes sate en bitterballen eten dit weekend!

Engelandvaarder
Je bent me net voor!

Hoi Petal, je bent me net voor! Wij gaan ook weer. Ik ben benieuwd wat de veranderde lokatie voor effect heeft. Ik vond het wel knus aan de South Bank. Vorig jaar belandden we nog aan een strandje aan de Thames waar de kinderen heerlijk gespeeld hebben. Ik denk te weten hoe je eruit ziet (je had me vorig jaar naar de foto verwezen) ik zal je aanspreken als ik je zie :-). Zijn er nog meer Engelandvaarders van plan te gaan? Mini-meeting regelen?
groetjes,
Jose

Petal
Jose

Ja ik ben ook benieuwd naar de nieuwe lokatie, die andere was zo handig voor ons met de kinderwagen. Nu ook maar van Waterloo naar Trafalgar Square lopen want de underground en buggies is een crime.

Ik zou het best leuk vinden om mensen te ontmoeten. Man kan zaterdag niet - balen - dus heb ik ook minder zin. Maar die patat he, en oliebollen, die wil ik wel. Volgens mij gaat zoon het ook leuk vinden met al de muziek.

Ik denk dat wij er wel rond een uur of 12, 1 zijn en dan een paar uurtjes blijven.

Engelandvaarder
Hoi petal

Hoera, de zon is terug! Het zal wel druk worden, maar ik zal naar je uitkijken.

groeten,
Jose

Petal
He jose

Leuk je even gezien en gesproken te hebben vandaag. Wat een prachtig weer hadden we he. Meneertje viel na nog geen 20 stappen op weg naar het station in slaap, hij was erg moe van alle drukte. Jammer dat er geen oliebollenkraam was deze keer, ik had zo'n zin om een hele zak te kopen. Maar de patat en kroket was erg lekker, en we hebben 2 ballonnen en een klomp met slechts 1 kras erop als aandenken :-)

Onderwerp gesloten

Begrijpend lezen: zo wordt het weer leuk

Lees hier tips voor thuis om je kind erbij te helpen.