Home » Forum » 1 dag eurodisney 2 parken of 1 park bezoeken

1 dag eurodisney, 2 parken of 1 park bezoeken

10 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
Micky Mouse
1 dag eurodisney, 2 parken of 1 park bezoeken

Hallo allemaal,

Wij gaan o.a. een week op vakantie naar Noord Frankrijk en willen ook een dagje naar eurodisney. We zijn nog nooit geweest. Gezien de planning denk ik niet dat 2 agen haalbaar is maar dat moeten we nog even goed bekijken. Nu mijn vraag. Ik zie dat je dagtickets voor 1 en voor 2 parken kan bestellen. Is het haalbaar om in 1 dag 2 parken te bezoeken of kan ik beter tickets voor alleen het pretpark bestellen. Mijn kids zijn niet van die avonturiers die overal in durven dus ik denk dat we vooral naar de kinderatracties gaan en de shows/parades gaan bekijken. Ik ben benieuwd naar evaringen en alvast bedankt voor de reacties.

Nasha 1st
Het kan

op zich in 1 dag, maar het wordt wel rennen, het park is best groot. Persoonlijk vind ik het park zelf leuker dan de studios....

Minet
Ik zou het niet doen

Het disneypark is zo mooi en groot dat je daar echt een dag rond kunt lopen zonder dat je je gaat vervelen. Het moviepark bewaar je gewoon voor een andere keer :)

Mickey Mouse
Dank

voor de reacties!

Ik denk dat we dan toch alleen naar het Disneypark gaan en de studio's naast ons neer leggen. We gaan een andere keer wel langer. Heel misschien gaan we 2 dagen maar als et 1 dag wordt dan houd uk het bij 1 park.

Nens
Groot gelijk

lekker alleen disney park en niet naar de studios. Dan heb je genoeg te kijken en te doen!

Ekeim
Twee parken maar beetje duurder

Ik ben vorig voorjaar met dochter geweest. Twee parken was toen maar 10 euro per persoon duurder. We hebben vooral de spectaculaire attracties gedaan en dan is twee parken goed te doen. Ga je vooral naar shows dan zou ik het bij een park laten. Veel plezier.
Groeten, Ekeim

Verstuurd met de Ouders Online iPhone app.

LaMama
Toch voor 1 park gaan

Hoi Micky,
Ondanks een klein prijsverschil zou ik toch voor 1 park kiezen. Het echte park is zo groot, daar kan je makkelijk een paar dagen in doorbrengen. Maar het heeft waarschijnljk veel met je eigen voorkeur te maken. Ik hou van een flex tempo in vakanties en hou niet van het gevoel dat we veel 'moeten' doen. Voor ons zou 1 park dus ruim voldoende zijn voor 1 dag. Sterker nog, de laatste keer dat we er waren hebben we ons daar zelfs 3 dagen vermaakt! ;)
Groetjes en veel plezier,
LaMama

*bloempje
Druk

Heeft iemand nog ervaring met drukte? Is het in het weekend drukker dan door de week? Kopen jullie de kaarten gewoon aan de kassa of zijn er goedkopere opties?

Micky Mouse
Nogmaals bedankt zelfde vraag als bloempje

Ik zie dat er nog een paar reacties zijn. Dank daarvoor. Ik heb besloten om 1 park te bezoeken. Ik heb eigenlijk nog dezelfde vraag als bloempje, niet zover wel of niet weekend maar over de kaartverkoop. Kopen jullie aan de kassa of bestellen jullie de kaarten van te voren?

Gr. Micky

Nens
Gewoon aan de kassa

veel mensen hebben via hotel al een kaart of hebben een jaarpas, dus bij de losse verkoop valt de drukte wel mee.
veel plezier!

Onderwerp gesloten

Leerachterstand wegwerken, hoe doe je dat?!

Lees hier of je kind een achterstand heeft en wat je kunt doen.