Home » Forum » Morgen naar walibi

Morgen naar Walibi

6 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
Picasso
Morgen naar Walibi

Met korting heb ik een tijdje geleden kaartjes besteld voor Walibi op een dag die ons goed uitkwam. Morgen dus. Maar ik de sufferd had niet door dat Lowlands dan ook is. Het is al 5 kwartier rijden voor ons en heel veel zin in een mega file heb ik niet echt. Wat is slim/wijsheid? Zag dat er vanaf station Harderwijk ook een bus rijdt naar Walibi. Is dat een idee? Of staat die dan ook in de file en zit de bus vol met festivalgangers? En kan ik de auto kwijt daar?
Andere slimme ideeën zijn welkom! Ben er nog nooit geweest dus weet niet wat de opties zijn.

Triva
Geen ervaring maar

als je nu zorgt dat je er voor half 10 bent? Lowlands begint niet zo vroeg toch?

Jasmijn
bel walibi even

Ik heb mijn kinderen wel eens naar lowlands gebracht en daar was toen een hele speciale omleiding voor gemaakt (niet langs walibi) dus misschien is dat om die reden gedaan. Ik hoorde gisteren van iemand dat de Lowlandscamping om 9.00 opent dus het zal dan echt morgen druk zijn voor half 10.
Ik zou dus walibi zelf bellen om te vragen naar advies.

Picasso
Vroeg

Ik wilde sowieso vroeg gaan. Een omleiding voor de Lowlandsgangers zou handig zijn. De camping van LL is trouwens nu al open dus misschien scheelt dat. Bellen is ook nog een optie.

Sally MacLennane
Het is nu al druk

Er is momenteel 10 km file en een uur wachttijd, hoorde ik in de media. Ik zou denken dat de grote stroom vandaag is en niet morgen. Maar inderdaad, bel even naar Walibi.

Picasso
Walibi

Een tweet naar Walibi werkte blijkbaar ook, had heel snel antwoord. En ze weten het niet zeker maar als ik vroeg ben moet het geen probleem zijn. En inderdaad, de donderdag schijnt heel berucht qua files te zijn las ik her en der. Bedankt voor de reacties!

Dit moet je weten over mondkapjes!

Belangrijke informatie over mondkapjes: Lees het hier.